fbpx

Besteed vandaag nog je campagnes uit

 

AAN EEN TEAM VAN EXPERTS EN HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW CAMPAGNES!

WIJ ZIJN BETROKKEN, RESULTAATGERICHT EN ONDERSCHEIDEN ONS DOOR NÈT DAT STAPJE EXTRA TE ZETTEN VOOR ONZE KLANTEN.

We adverteren niet alleen maar denken ook gericht mee in jouw klantreis. Wat gebeurt er aan de voorkant (advertenties) en wat zien we aan de achterkant. Een mooie leadprijs is voor ons niet voldoende, iedere keer opnieuw gaan we voor maximaal resultaat! Lopen je advertenties goed maar zien we een ‘lek’ binnen je funnel, dan schakelen we direct een funnelexpert in!

Een extra service voor onze klanten, omdat wij nu eenmaal gaan voor maximaal resultaat!

“De samenwerking is ontzettend fijn en actief, de communicatie loopt heel soepel en jullie inspireren ons enorm en komen met goede ideeën, wat we erg leuk vinden. – Wendy” 

Alieke Pol online marketing expert

Wat kun je bij ons verwachten?

Adverteren doen we niet alleen maar samen. Naast een adverteerder kijkt ook een strateeg continu mee binnen de campagnes of de strategie die we inzetten zorgt voor het behalen van jouw doelstellingen.

Hierdoor zitten wij bovenop de cijfers, waarvan je wekelijks een update ontvangt.

Heb je vragen, loop je vast in het proces of wil je meer inzicht in je cijfers ook dan kun je dagelijks je vragen stellen in ons communicatiesysteem.

Wij zijn laagdrempelig, betrokken en gaan verantwoord om met jouw budget binnen de campagnes.

Is een campagne winstgevend, dan is er maar één advies, opschalen! Uiteraard doen wij dit altijd in overleg.

Adverteren is investeren in het genereren

van leads en klanten 

Ik ging samenwerken met Alieke omdat ik op zoek was naar een betrouwbaar en ervaren persoon aan wie ik het beheer van mijn Facebook en Instagram advertenties kon uitbesteden. Ik was op een punt gekomen dat het monitoren van mijn advertenties me veel tijd begon te kosten. En ik was op zoek naar iemand die niet alleen het beheer voor mij uit handen kon nemen, maar ook proactief kon meedenken over mogelijkheden om te optimaliseren in bijvoorbeeld beeld, tekst en doelgroepselectie.

 Ik kwam bij Alieke terecht op aanraden van iemand anders én omdat zij mij al eerder goed op weg had geholpen bij een aantal vraagstukken die ik had rondom mijn advertenties. Ik had vooraf dus niet heel veel twijfels :). Ik ben super tevreden! Alieke is heel helder in haar communicatie, denkt écht mee en geeft ook goed advies en feedback! Je merkt direct dat ze veel ervaring heeft en weet waar ze het over heeft. Het geeft mij heel veel rust dat ik over dit stuk van mijn bedrijf nu niet meer elke dag hoef na te denken en me kan focussen op andere zaken.En dat ik word ontzorgd door iemand met kennis van zaken. Want Alieke denkt ook steeds mee over strategieën om de kosten van de advertenties lager te krijgen. Ik kan het alleen maar aanraden!

“Sinds de samenwerking met Alieke heb ik 3x zoveel aanmeldingen voor mijn webinar en liggen mijn kosten per lead zo’n 20% lager. “

Merel Brouwer

De productieve ondernemer

Deze klanten gingen je voor:

 

Masterclass campagne – In deze campagne hebben we 576 aanmeldingen binnengehaald voor deze klant. In totaal is hier €5.465,47 besteed aan FB en is er €12.563,17 uitgehaald aan directe omzet. Omzet die op een later moment nog wordt geregistreerd is niet meegenomen in deze cijfers. 

 

Directe verkoop campagne – Ook rechtstreekse verkoop kan goed werken op de platformen van Meta, dat bewijzen deze cijfers. In totaal is hier €1.304,79 besteed aan FB en is er ruim €7200,- aan omzet weer uitgehaald. Door het toevoegen van kassakoopjes hebben we hier de omzet eenvoudig kunnen verhogen. 

 

Gratis weggever campagne – Maar liefst 2.289 nieuwe leads heeft deze klant op haar mailinglijst. De conversie vanuit een gratis weggever komt vaak later. Door hier een krachtige klantreis achter te zetten, de leads te blijven voorzien van informatie converteren ze later. Een mooie leadprijs van €1,72 per mailadres.

“Ik werk inmiddels alweer 2 jaar samen met Alieke die mijn advertenties oppakt voor Social Media. Ze is niet alleen een super lief mens, maar ook heel goed in wat ze doet. Ik heb geregeld 1001 vragen en dat gaat ook zeer geregeld van hak op de tak, maar met alle geduld beantwoordt ze deze. Altijd oprecht en super gedreven, dat maakt de samenwerking zo fijn! Topper 🧡”  

Willeke Lageschaar

Willskracht

Vanaf 2022 werk ik heel prettig samen met Alieke. Waar ik door de bomen het bos niet meer zag met wekelijks updates en veranderingen laat ik nu mijn advertenties op Social media met een goed gevoel over aan Alieke.  Ik behaal betere resultaten, krijg duidelijke en waardevolle feedback en ik heb meer tijd voor zaken binnen mijn bedrijf waar ik goed in ben en blij van wordt. Superblij dat ik dit stukje met een goed gevoel kan overlaten aan Alieke.

Cocky van Capelle

Speurfactory

Tarieven

Onze maandelijkse tarieven zijn opgebouwd aan de hand van het budget wat je investeert in een platform. Hoe hoger de investering, hoe meer campagnes wij voor je kunnen opzetten.

 

Advertentie Budget €0,- t/m €750 = €500,- 

Advertentie Budget € 750 t/m €1500 = €750,-

Advertentie Budget € 1500+ = €1050,-

Opstartkosten nieuw account = eenmalig €275,-

Incl. een 3 maanden contract / Wekelijkse updates / Dagelijkse monitoring  en onbeperkte communicatie.

WIl je graag een tijdelijke campagne laten draaien, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Jouw campagnes vandaag nog 

uitbesteden?

“Alieke heeft mij geholpen met mijn Facebookadvertenties en dat had ik nooit zonder haar gekund. Ze is zorgvuldig, duidelijk en kundig en was altijd bereid mijn vragen uitvoerig te beantwoorden! Ik vind het echt heel fijn werken met Alieke!”  

Stefanie Vietor

Kindercoach Haarlem

Alieke heeft voor mij een aantal Facebook ads in elkaar gezet, getest en laten draaien met super goed resultaat! Ze is iemand die vanuit zichzelf meedenkt en mij attendeert op dingen waar ik zelf nog niet aan heb gedacht. Heel waardevol! Toen ik er even niet uit kwam hebben we een call ingepland en heeft ze mij weer super goed op we geholpen door het zicht op de cijfers en haar ervaring.

Iris Siemons

irissiemons.nl