fbpx

GROEI ONLINE DOOR

ZONDER KOSTBARE TIJD TE VERLIEZEN IN HET OPZETTEN VAN JOUW CAMPAGNES. 

Klaar voor de volgende stap?

Mag jouw bedrijf online gaan groeien? Ben je wel klaar met het aanmodderen of wil je juist je energie ergens anders in steken?

Hoe zou je het vinden als je advertentie campagnes opgezet worden door een expert zodat jij weer kunt doen waar je goed in bent of waar je juist meer energie van krijgt.

Het beheer van je advertenties kan ik volledig van je overnemen zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Lastig?

Je bent niet de eerste en enige ondernemer die dit een lastig onderdeel vindt. Het liefst blijven we ‘in control’ over al onze bedrijfsprocessen.

En ik begrijp dit als geen ander. Ook ik worstelde hiermee, totdat ik de zaken die me geen energie meer gaven ging loslaten.

Mijn bedrijf kreeg hierdoor een enorme boost, doordat ik weer in mijn eigen kracht ging staan. Doen waar ik goed in ben.

En dat gun ik jou ook…

Door je structureel op de hoogte te houden, zul je dan ook niet het gevoel hebben dat je ‘out of control’ bent. 

Herken je dit?

 

Je wilt graag starten met adverteren, maar hebt geen idee waar je moet beginnen.

Je hebt geen idee waar je doelgroep zit, en hoe je die gaat bereiken.

Nieuwe leads haal je amper binnen met je advertenties

Je advertenties kosten voornamelijk geld ipv dat ze geld opleveren.

De gemiddelde kosten liggen veel lager dan je nu behaald, maar hoe krijg je je kosten naar beneden?

Je aanbod slaat totaal niet aan, wat doe je verkeerd?

Je besteed veel budget aan adverteren, maar hebt geen idee wat de juiste opvolging is.

Je weet niet wanneer en hoe je kunt opschalen, voordat je het weet lopen je campagnes in de soep. 

De impact van online marketing

Online marketing valt en staat niet alleen met het opzetten van de juiste advertentie campagne. Naast het adverteren zijn er nog meerdere onderdelen in het proces die ervoor zorgen dat jouw aanbod structureel nieuwe klanten gaat opleveren.

Die ervoor zorgen dat klanten jouw ook echt leren kennen en dat ze weten met wie ze te maken hebben.

Een gouden strategie bestaat er niet. Iedere doelgroep is anders, maar ook iedere ondernemer. Het is belangrijk dat de strategie aansluit op jouw energie en kracht. Voel je het niet, dan wordt het hem niet en zal je bedrijf voornamelijk draaien op wilskracht.

Uiteindelijk wordt niemand daar gelukkig van. 

Vanuit passie en plezier blijven ondernemen vraagt om een marketingstrategie die daarbij past en die aansluit op alle onderdelen in het gehele proces.

 

Ik ging samenwerken met Alieke omdat ik op zoek was naar een betrouwbaar en ervaren persoon aan wie ik het beheer van mijn Facebook en Instagram advertenties kon uitbesteden. Ik was op een punt gekomen dat het monitoren van mijn advertenties me veel tijd begon te kosten. En ik was op zoek naar iemand die niet alleen het beheer voor mij uit handen kon nemen, maar ook proactief kon meedenken over mogelijkheden om te optimaliseren in bijvoorbeeld beeld, tekst en doelgroepselectie.

 Ik kwam bij Alieke terecht op aanraden van iemand anders én omdat zij mij al eerder goed op weg had geholpen bij een aantal vraagstukken die ik had rondom mijn advertenties. Ik had vooraf dus niet heel veel twijfels :). Ik ben super tevreden! Alieke is heel helder in haar communicatie, denkt écht mee en geeft ook goed advies en feedback! Je merkt direct dat ze veel ervaring heeft en weet waar ze het over heeft. Het geeft mij heel veel rust dat ik over dit stuk van mijn bedrijf nu niet meer elke dag hoef na te denken en me kan focussen op andere zaken.En dat ik word ontzorgd door iemand met kennis van zaken. Want Alieke denkt ook steeds mee over strategieën om de kosten van de advertenties lager te krijgen. Ik kan het alleen maar aanraden!

“Sinds de samenwerking met Alieke heb ik 3x zoveel aanmeldingen voor mijn webinar en liggen mijn kosten per lead zo’n 20% lager. “

Merel Brouwer

De productieve ondernemer

Alieke Pol online marketing expert

Besteed het FB adverteren uit aan een expert

Er zitten veel voordelen aan het uitbesteden van je advertenties. Naast dat ik als expert dagelijks bezig ben met het optimaliseren en aanscherpen van lopende campagnes voor mijn klanten, blijf ik ook op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Facebook.

Ontwikkelingen die ervoor zorgen dat ik kan blijven meebewegen om campagnes succesvol te laten draaien. Voor iemand die zich hier niet dagelijks mee bezig houdt, kan dit ervoor zorgen dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet.

Dat je hierdoor al snel de handdoek in de ring gooit en je geen idee hebt hoe je je bedrijf hiermee kan laten groeien.

Als expert neem ik mijn klanten dan ook regelmatig mee in alle updates en wijzigingen die ik doorvoer. Tenslotte is het fijn om te weten hoe je campagnes draaien, ook al zit je niet zelf aan de knoppen. 

Waar valt er nog te optimaliseren en hoe werkt nu het testen en doortesten?

Communicatie is dan ook een belangrijk onderdeel binnen mijn bedrijf.  Uitbesteden betekent volledig loslaten maar samen bouwen aan een krachtige marketingstrategie voor jouw bedrijf.  

Een huis bouw je toch ook sneller met ervaren vakmannen? Zo werkt dat ook met de basis van jouw bedrijf…

 

A goal without a plan is just

a wish

Wat krijg je en wat levert het op?

Uiteraard denk je niet voor niets aan uitbesteden, je wil tenslotte dat je advertenties de doelstellingen gaat behalen die je voor ogen hebt. We starten daarom altijd met een strategie call zodat we samen je wensen door kunnen spreken. Wat wil je behalen met je advertenties, maar ook wat is de eventuele opvolging?

Adverteer je op meer leads, wat gebeurt er vervolgens na inschrijving? Of wil je adverteren op een masterclass hoe ziet dan het plaatje eruit, zowel aan de advertentie kant als aan de kant om inschrijvers betrokken te houden tot aan je masterclass.

Verschillende strategieën voor verschillende doelstellingen.  

Door dit alles in kaart te brengen, krijg je een duidelijk en realistisch beeld van wat je kunt verwachten. 

Het succes van een advertentie valt altijd samen met meerdere factoren. Ik hou er niet van om je gouden bergen te beloven maar ik zal altijd mijn uiterste best doen om niet alleen de advertentie, maar het gehele proces te laten converteren zodat je uiteindelijk een succesformule te pakken hebt waar je langere tijd plezier van hebt.

Persoonlijk en authentiek

Mensen gaan aan op mensen. Klanten aantrekken die passen bij jou als persoon, maar ook klanten waar jij blij van wordt. Jouw persoonlijkheid mag echt doorknallen in je gehele marketing. Het heeft geen zin om een kopie te worden van een succesvolle onderneemster waar je tegenop kijkt.

Wees liever jezelf, en vertaal dat door in je online zichtbaarheid. Wie ben je, waar sta je voor en waarom moet men bij jou zijn? Hierdoor zul je jouw eigen doelgroep gaan aantrekken die getriggerd worden door jouw aanbod maar ook door jouw als persoon.  

Ik geloof erin dat online succes niet alleen is weggelegd voor een klein deel ondernemers, maar dat iedereen online kan groeien door middel van de juiste mindset en de juiste online marketing strategie. 

 

 

“Ik werk nu alweer een tijdje samen met Alieke die mijn advertenties oppakt voor Social Media. Ze is niet alleen een super lief mens, maar ook heel goed in wat ze doet. Ik heb geregeld 1001 vragen en dat gaat ook zeer geregeld van hak op de tak, maar met alle geduld beantwoordt ze deze. Altijd oprecht en super gedreven, dat maakt de samenwerking zo fijn! Topper 🧡”  

Willeke Lageschaar

Willskracht

“Alieke heeft mij geholpen met mijn Facebookadvertenties en dat had ik nooit zonder haar gekund. Ze is zorgvuldig, duidelijk en kundig en was altijd bereid mijn vragen uitvoerig te beantwoorden! Ik vind het echt heel fijn werken met Alieke!”  

Stefanie Vietor

Kindercoach Haarlem

Alieke heeft voor mij een aantal Facebook ads in elkaar gezet, getest en laten draaien met super goed resultaat! Ze is iemand die vanuit zichzelf meedenkt en mij attendeert op dingen waar ik zelf nog niet aan heb gedacht. Heel waardevol! Toen ik er even niet uit kwam hebben we een call ingepland en heeft ze mij weer super goed op we geholpen door het zicht op de cijfers en haar ervaring.

Iris Siemons

irissiemons.nl

Voor wie is het?

Uitbesteden is voor ondernemers die online willen groeien en daar ook serieus mee aan de slag willen gaan. Ondernemers die bereid zijn te investeren om structureel nieuwe klanten aan te trekken en die er klaar mee zijn om maar wat aan te rommelen, die echte stappen willen zetten. 

En ook zeker voor ondernemers die weer willen doen waar ze energie van krijgen, waar ze goed in zijn en waarom ze ooit hun bedrijf hebben ingeschreven bij de kvk. 


⠀⠀⠀

Wil jij jouw campagnes

uitbesteden?

Vanaf dit jaar werk ik heel prettig samen met Alieke. Waar ik door de bomen het bos niet meer zag met wekelijks updates en veranderingen laat ik nu mijn advertenties op Social media met een goed gevoel over aan Alieke.  Ik behaal betere resultaten, krijg duidelijke en waardevolle feedback en ik heb meer tijd voor zaken binnen mijn bedrijf waar ik goed in ben en blij van wordt. Superblij dat ik dit stukje met een goed gevoel kan overlaten aan Alieke.

Cocky van Capelle

Speurfactory