fbpx

Success verhalen van mijn klanten

Wat zij zeggen over onze samenwerking

Carlijn Ottens

CARLIJN IS BLIJ DAT ZE DIT LOS HEEFT KUNNEN LATEN

Dankzij Alieke heb ik mijn bedrijf enorm kunnen laten groeien dit jaar.

“Al ruim 1,5 jaar werk ik met heel veel plezier samen met Alieke. Ze neemt de coaching/support in een van onze programma’s op zich en dat doet ze waanzinnig. Dankzij Alieke heb ik dit deel echt los kunnen laten (want ik eerst nog een uitdaging vond!). Alieke is super betrokken, heeft enorm veel kennis en ze werkt super precies. Ook komt ze vaak uit zichzelf met ideeën. Dat maakt onze samenwerking echt heel fijn. Dankzij Alieke heb ik mijn bedrijf enorm kunnen laten groeien dit jaar. Ze is onmisbaar geworden in ons team!”

Carlijn Ottens, Freedom Business Academy

CASA LUCONI ZIET EEN GROTE STIJGING AAN GASTEN

BIZAR HOE ONS LAAGSEIZOEN VOLLOOPT

“Voordat ik bij Alieke kwam, deed ik alles een beetje en ongeveer. Voor mijn gevoel kon ik veel meer uit de zichtbaarheid halen, maar ik wist alleen niet goed hoe…

Het was het allemaal “net niet”, terwijl ik al meerdere zelfstudie trajecten had doorlopen.

Tijdens het 1-op-1 traject helpt Alieke je echt. Door een krachtige structuur op te bouwen op veel verschillende vlakken en die vervolgens allemaal met elkaar te verbinden.

Je krijgt een duidelijke uitleg en kunt talloze vragen stellen.

Casa Luconi heeft door dit traject een enorme stijging in gasten buiten het hoogseizoen, zonder tussenkomst van boekingssites.

Het is echt bizar hoe ons laagseizoen volloopt..

Ik kan echt iedereen aanraden het 1-op-1 traject te volgen en zelf op deze manier te zorgen voor je zichtbaarheid.”

Carola Ras, Casa Luconi

Marleen van Leest

“Alieke begeleidt je stap voor stap door het hele proces.”

“Alieke heeft mij zo goed geholpen bij het leren adverteren. Toen ik begon bij Alieke, wist ik letterlijk niks over adverteren. Alieke heeft super veel geduld en heel veel kennis van zaken. Ze begeleidt je stap voor stap door het hele proces. Daarnaast kijkt ze met je mee hoe je advertenties lopen en wanneer het verstandiger is om een andere weg in te slaan met je advertentie. 

Ze kijkt hoe jij als ondernemer kan groeien door middel van adverteren en dat is heel fijn. Alieke is ook heel eerlijk, als ze denkt dat een advertentie niet gaat lopen of je doelgroep niet gaat aansluiten, zegt ze dat ook meteen. Juist om jou aan het denken te zetten.

Na het coachingtraject bij Alieke, heb ik besloten haar voortaan in te huren als mijn advertentie expert. Want ik kan niet anders zeggen, dan dat ze echt heel goed is in haar vak en weet waar ze het over heeft.”

Sharita Raktoe

Completing The Circle Consultancy B.V.

Haar specifieke kennis biedt echt meerwaarde.”

“Sinds 2021 werken wij met Alieke. Zij geeft ons advies over het adverteren op Facebook & instagram. Haar specifieke kennis biedt echt meerwaarde. Via Zoom bellen we met haar in en nemen we de advertenties door.

Ook helpt ze ons bij het inrichten van een salesfunnel. Wat erg prettig is dat zij altijd accuraat reageert, heel vriendelijk is 🙂 en alles helder weet uit te leggen.

Ik kan je Alieke echt zeer aanraden om mee samen te werken.“

Sophie de Buisonjé

Studio She Moves

MARLEEN VOELT ZICHT GESUPPORT

Alieke is een echte expert in haar vakgebied en ongelooflijk behulpzaam

“De boekingen voor ons vakantiehuis in Frankrijk gingen organisch al erg goed, toch besloten we om online marketing expert, Alieke Pol, in te schakelen omdat we er nog meer uit wilden halen. 

Ze heeft ons tot nu toe al fantastisch geholpen met het opzetten van een strategie voor het inzetten van ads met onze brochure als gratis weggever voor het verzamelen van leads. Ze hielp ons met het schrijven van een sterke funnel en gaf meteen hele goede verbeterpunten hiervoor. 

Ook voor technische vragen kan je bij haar terecht. Alieke is een echte expert in haar vakgebied en ongelooflijk behulpzaam. Super fijn! We gaan haar zeker nog vaker inschakelen voor de marketing van ons gastenverblijf. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen, die ook alles uit het aantrekken van fijne gasten wilt halen! “

Marleen van Leest, La maison de Mar

Marleen van Leest

Dankzij Alieke durf ik me na eerdere slechte ervaringen weer te richten op betaalde marketing.

In Alieke heb ik een hele kundige en fijne samenwerkingspartner gevonden als het gaat om adverteren op social media. Ze heeft zo veel kennis op dit gebied en ontlast mij enorm in werkzaamheden waar ik zelf totaal niet blij van wordt en geen kennis van heb. 

Het is heerlijk dat ik talloze “domme” vragen mag stellen en dat zij dan altijd een zinnig antwoord en oplossing heeft.

Ze is daadkrachtig en doet wat ze zegt. Ze houdt mij ook scherp op mijn salesstromen in mijn website en funnels en dat heeft al voor talloze verbeteringen gezorgd. Haar rapportages zijn helder en geven een goed inzicht in wat ze doet, wat het kost en oplevert.

Dankzij Alieke durf ik me na eerdere slechte ervaringen weer te richten op betaalde marketing.

Carolijn Roelofs

Persoonlijke Coach

Alieke heeft veel kennis en is erg betrokken.”

Nadat Alieke training bij mij heeft gevolgd op het gebied van Facebook adverteren en ze hier al snel bedreven in raakte, was 1+1 =2, toen ik op zoek was naar een expert voor het verlenen van support aan de deelnemers van mijn trainingen.

Alieke heeft veel kennis en is erg betrokken niet alleen bij mijn bedrijf, maar ook in het helpen van de deelnemers wat ik erg belangrijk vind.

Ze behaalt voor haar klanten hele goede resultaten en is een echte aanwinst op het gebied van Facebook Adverteren.

Alieke is een topper om mee samen te mogen werken, ik beveel haar dan ook van harte aan.

Birgit Luijk

Business Coach