fbpx

Persoonlijke coaching

Een traject voor ondernemers die aan ‘alles’ voelen dat hun bedrijf online veel krachtiger mag worden. Ben je net gestart of al een tijdje bezig, ik neem je persoonlijk mee in het opzetten en optimaliseren van een krachtige en persoonlijke strategie.

Het online speelveld is enorm, zo groot dat je soms niet weet waar je moet beginnen om je doelgroep te bereiken. Het kan er zelfs voor zorgen dat je blokkeert en maar ‘wat’ aan het doen bent.

Geen strategie, geen focus en iedere keer maar hopen dat je online iemand gaat aanspreken met jouw aanbod.

Heel eerlijk? Dat ga je geen jaren volhouden. Je verliest enorm veel tijd en kostbare energie die je beter kunt inzetten in hetgeen waarvoor je ooit je bedrijf bent begonnen.

Voor ondernemers zoals jij ben ik gestart met 1:1 coaching. Tijdens het coachingstraject zorg ik ervoor dat jij de focus behoudt zodat er daadwerkelijke stappen gezet gaan worden. Stappen waarmee jouw bedrijf gaat groeien zonder ooit nog het gevoel te hebben dat je maar ‘wat’ aan het doen bent.

Dat je vooral een fundament gaat neerzetten die bij jou past.

4 maanden lang gaan we samen aan de slag zodat je voldoende tijd hebt om jouw fundament op te zetten. Naast het opzetten gaan we dit ook doortesten binnen je doelgroep.

Dit traject is ook uitermate geschikt voor gastenverblijfeigenaren die zelf aan het roer willen staan van hun gastenverblijf en onafhankelijk willen worden van boekingssites als bijv. Booking.com

 

Draait je bedrijf momenteel best goed, maar kan dit echt nog (veel) beter?

Klanten weten je wel te vinden, maar hier moet je echt wel je best voor doen. Het helpen van klanten zit in je genen, maar het bereiken van je doelgroep is een ander verhaal.

Je bent regelmatig zichtbaar maar mist de structuur in je online zichtbaarheid. Je schakelt regelmatig van het één naar het ander waardoor je geen grip hebt.

Het liefst wil je een online basis die draait, die nieuwe potentiele klanten structureel aanlevert. Een basis die jouw het gevoel geeft met de juiste dingen bezig te zijn waardoor jij je weer tijd krijgt voor andere dingen.

Inmiddels wordt het steeds helderder dat je aan de slag moet met je online zichtbaarheid wil je bedrijf gaan groeien.

Dit traject gaat je daarbij helpen. Ik help ondernemers zoals jij persoonlijk om in 4 maanden tijd een krachtige online basis neer te zetten. Een basis die ervoor gaat zorgen dat jij weet wat je moet doen om de grip te behouden op jouw online zichtbaarheid op jouw manier.

 

Is dit herkenbaar voor je:

N

JE ZIET JE WERK NIET TERUG IN JE OMZET

Voor je gevoel ben je de hele dag aan het werk, je hoofd draait overuren en toch zie je dit niet terug in je omzet. 

N

JE WEET NIET WAAR JE MOET BEGINNEN

Online zijn er zoveel mogelijkheden dat je geen idee hebt hoe je je doelgroep nu moet bereiken. Of dat je ze wel bereikt maar dat ze niet aangaan op je aanbod. 

N

JE ONDERNEEMT VANUIT GEVOEL

Vanuit passie en plezier run je je bedrijf. Met het woord ‘marketing’ kun je niet zoveel, je hebt eigenlijk geen idee hoe je dit nu op jouw manier kunt inzetten. 

N

INSPIRATIE IS SOMS VER TE ZOEKEN

Het liefst deel je regelmatig iets met je doelgroep, maar WAT deel je dan? Waarom krijg je zo weinig respons of hoor je tijden bijna niks?

N

JE OMZET VLIEGT ER MET DEZELFDE GANG WEER UIT

Omdat je continu hulp van derden nodig hebt. Het ontbreekt je aan de juiste kennis en de juiste strategie.

N

JE VOELT JE ONZEKER

Zit men wel op je te wachten, is het aanbod wel het juiste aanbod? Switch je hierdoor iedere keer waardoor de focus volledig ontbreekt.

Trek mensen aan die bij jou passen, door dicht bij jezelf te blijven.

Mijn ervaringen met Alieke zijn erg goed. Ze heeft me heel geduldig en duidelijk richting gegeven om ons kleine vakantieparadijsje in Griekenland beter zichtbaar te maken op Facebook en Instagram.

Ik heb er een hekel aan om met mooi weer achter de computer te zitten maar de opdracht die Alieke gaf bleek ik erg leuk te vinden. Ze is erg betrokken om de nodige stappen te nemen, eerlijk haar mening te geven als haar iets opvalt en denkt duidelijk mee in het voordeel van haar klant.

Erg fijn zijn ook de opgenomen sessies, waardoor ik gemakkelijker zelf weer de weg weet te vinden.

Alieke’s aanpak is er op gericht dat je de meeste dingen zelf op kunt pakken na (en ook al tijdens) het traject. De eerste boeking vanuit het proces wat we hebben neergezet kwam al tijdens dit traject binnen incl. veel nieuwe mailadressen van potentiële gasten.

Dus als je beter zichtbaar wilt zijn op social media kan ik Alieke van harte aanbevelen! 

Will van den Heuvel

Hakuna Matata Holidays - Griekenland

Wat gaat dit traject je brengen?

 

Dit traject zal je helpen weer focus aan te brengen in je bedrijf. Je bent ooit gestart met een bepaalde droom om meer mensen te helpen of te laten kennismaken met jouw aanbod. Inmiddels is deze droom soms ver te zoeken omdat je met ‘veel’ dingen tegelijk bezig bent.

Ik help je je focus weer terug te krijgen en een strategie op te zetten die bij jou en je doelgroep past. Persoonlijk en doelgericht! Een strategie waar je van ‘aan’ gaat zonder het gevoel te hebben dat je maar wat aan het doen bent. 

Je hoeft dit niet alleen te doen. 4 maanden lang help ik je met al mijn kennis en ervaring om jouw doelen te behalen die we aan het begin van het traject samen bepalen. 

Deze strategie is de basis voor jouw bedrijf, een stevig fundament die je stap voor stap gaat neerzetten. 

 

Hi, ik ben Alieke,

En ik heb inmiddels al heel wat ondernemers als jou mogen helpen hun bedrijf te laten groeien. Mijn kracht zit in het ontdekken van de ‘zwakke’ plekken in je marketing. Veel ondernemers zijn zich hier niet van bewust, totdat ze ertegen aan lopen. 

Ik hou ervan om de kwartjes te zien vallen en te horen dat men het gevoel weer heeft op de goede weg te zijn. 

De rode draad in de gehele strategie is jouw persoonlijke touch te geven in jouw online zichtbaarheid.

Niets is zo puur en krachtig als de persoon die aan het roer van een bedrijf staat. Mensen doen zaken met mensen en niet alleen met snelle teksten of visueel aantrekkelijke foto’s.

Online zichtbaar op een manier die bij jou past.

 

Praktische informatie

N

DIT TRAJECT DUURT 4 MAANDEN

Zodat jij genoeg tijd hebt om de gehele basis op te zetten en ook nog tijd overhoudt om de strategie door te testen en te optimaliseren binnen je doelgroep.

N

WE GAAN VAN START MET EEN STRATEGIESESSIE

Deze sessie zal 1,5 – 2 uur duren. Samen doorlopen we jouw bedrijf en bespreken we de strategie en doelstellingen voor de komende 4 maanden.

N

JE ONTVANGT 6 COACH CALLS

Die je zelf kunt inplannen wanneer je wilt. Deze calls kun je inzetten waarvoor je wilt. Brainstromen, systeemtechnische vragen, of het analyseren van lopende processen.

N

TUSSENTIJDS CONTACT

Hebben we contact via Voxer (soort Whats App) of via de email. Zo kun je mij altijd bereiken en ontvang je binnen 24 uur op werkdagen een antwoord terug zodat je snel weer verder kunt.

N

PERSOONLIJKE FEEDBACK

Op al je opdrachten en uitwerkingen die je tijdens het traject gaat maken. 

De investering voor dit traject is € 2495,- (excl. btw) of 4 termijnen à € 625,-.

Ik ben bij Alieke in het traject gestapt, omdat ik een goede basis wilde leggen in mijn marketing en een stap verder wilde.

Ik had zelf wel wat ervaring met funnels en adverteren, maar wanneer je zelf blijft aanprutsen blijf je tegen je eigen kennis en omzet plafond aan hikken. Samen met Alieke heb ik mijn funnel en mijn marketing onder de loep genomen, verbeterpunten geformuleerd en deze vervolgens doorgevoerd.

Halverwege het traject waren daar al de eerste resultaten: ik trok beter mijn doelgroep aan en verkocht vanuit mijn funnel direct 3 cursussen. Zelf was me dit na een jaar prutsen nog niet gelukt.

Alieke denkt met je mee, is bereikbaar voor vragen en kijkt achter de schermen mee of bijv. je advertenties nog goed lopen.

Lisanne de Vries

Ownyourgoals

“Voordat ik bij Alieke kwam, deed ik alles een beetje en ongeveer. Voor mijn gevoel kon ik veel meer uit de zichtbaarheid halen, maar ik wist alleen niet goed hoe…

Het was het allemaal “net niet”, terwijl ik al meerdere zelfstudie trajecten had doorlopen.

Tijdens het 1-op-1 traject helpt Alieke je echt. Door een krachtige structuur op te bouwen op veel verschillende vlakken en die vervolgens allemaal met elkaar te verbinden.

Je krijgt een duidelijke uitleg en kunt talloze vragen stellen.

Casa Luconi heeft door dit traject een enorme stijging in gasten buiten het hoogseizoen, zonder tussenkomst van boekingssites.

Het is echt bizar hoe ons laagseizoen volloopt..

Ik kan echt iedereen aanraden het 1-op-1 traject te volgen en zelf op deze manier te zorgen voor je zichtbaarheid.”

Carola Ras

Casa Luconi - Kroatië

Ben je geïnteresseerd in dit traject?

Heb je het gevoel dat dit traject bij je past? Dat je de focus en het plezier in het ondernemen hiermee weer terug gaat krijgen? Vul onderstaand formulier in en ik neem persoonlijk contact met je op. 

15 + 9 =