fbpx

Marketing Membership

TREK GASTEN AAN VIA JOUW EIGEN KANALEN

STAY IN CONTROL

Hoe fijn zou het zijn als…

Je niet langer afhankelijk bent van de externe organisaties?

Klinkt dat misschien als een ver-van-je-bed-show?

Als jij jouw eigen marketing echt goed gaat doen, dan is dit absoluut mogelijk. Dan ga je namelijk gasten aantrekken via jouw eigen kanalen. Waardoor je zelf de volledige regie krijgt over de boekingen én ook de mailadressen ontvangt van gasten. Met als resultaat dat je tevreden gasten nog eens kan aanbieden om terug te komen voor een leuke prijs.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Krijg grip op jouw boekingen

Ik weet dat veel gastenverblijfeigenaren rondlopen met de frustratie dat ze weinig grip hebben op hun eigen boekingen.

Je bent afhankelijk van boekingen via grote sites, zoals Booking.com. Waardoor je enorm veel commissie afstaat per boeking.

Maar dat is niet het enige punt waar de schoen wringt. Doordat je boekingen binnen krijgt via externe sites heb je ook nog eens kans op dubbele boekingen en dat je mensen aantrekt die niet bij jouw doelgroep passen. Met alle frustraties van dien…

In mijn membership krijg jij toegang tot: 

Z

Dagelijks persoonlijk support

Dagelijkse support bij al jouw vragen over marketing, van online adverteren tot het opbouwen van een maillijst
Z

Handige templates

Handige templates ter ondersteuning bij vragen in de groep. Ik ken inmiddels mijn doelgroep en weet als geen ander hoe fijn het is als je net even die extra info krijgt om weer verder te kunnen.
Z

Mijn handige quick wins

Door dicht bij het vuur te zitten, zelf dagelijks voor klanten & gastenverblijfeigenaren aan de slag te zijn ontdek ik regelmatig quick wins die ik deel in deze membership

Z

Nieuwste ontwikkelingen

De online wereld verandert snel, razendsnel! Ik neem je mee in deze ontwikkelingen zodat je altijd op de hoogte bent en blijft.

Z

Maandelijkse Q&A

Een waardevolle toevoeging is de maandelijkse Q&A. Persoonlijk even de tijd nemen om te sparren over jouw vraagstuk(ken). Meekijken in de cijfers of meedenken in de strategie. 

Verhoog je boekingen en wordt onafhankelijk van boekingssites

PERSOONLIJK EN AUTHENTIEK

Hi, ik ben Alieke…

De kracht van online marketing zit in de authenticiteit die je uitstraalt als gastenverblijf. Mensen gaan aan op mensen. Gasten aantrekken die passen bij jouw accommodatie. Maar ook gasten waar jij blij van wordt. Jouw persoonlijkheid mag echt doorknallen in je gehele marketing. Het heeft geen zin om een kopie te worden van een succesvol gastenverblijf waar je tegenop kijkt. De kracht zit in jou en in het volgen van de juiste route om je doelgroep te bereiken.

Wees liever jezelf, zet je verblijf in the picture en vertaal dat door in je online zichtbaarheid. Wie ben je, waar staat je verblijf voor en waarom moet men bij jou verblijf zijn? Hierdoor zul je je eigen doelgroep gaan aantrekken die getriggerd worden door jouw gastenverblijf maar ook door jouw als persoon.  

Ik geloof erin dat online succes niet alleen is weggelegd voor een klein deel van gastenverblijfeigenaren of voor de grote parken met een groot marketingbudget, maar dat iedereen online kan groeien door middel van de juiste mindset en de juiste online marketing strategie.

“Voordat ik bij Alieke kwam, deed ik alles een beetje en ongeveer. Voor mijn gevoel kon ik veel meer uit de zichtbaarheid halen, maar ik wist alleen niet goed hoe…

Het was het allemaal “net niet”, terwijl ik al meerdere zelfstudie trajecten had doorlopen.

Tijdens het 1-op-1 traject helpt Alieke je echt. Door een krachtige structuur op te bouwen op veel verschillende vlakken en die vervolgens allemaal met elkaar te verbinden.

Je krijgt een duidelijke uitleg en kunt talloze vragen stellen.

Casa Luconi heeft door dit traject een enorme stijging in gasten buiten het hoogseizoen, zonder tussenkomst van boekingssites.

Het is echt bizar hoe ons laagseizoen volloopt..

Ik kan echt iedereen aanraden het 1-op-1 traject te volgen en zelf op deze manier te zorgen voor je zichtbaarheid.”

Carola Ras

Casa Luconi – Kroatië

 

Meestgestelde vragen

Ik weet nog niet zoveel van marketing, is dit iets voor mij?

Zeker weten! In dit membership mag je mij al je vragen stellen over marketing. Ik denk dan met je mee hoe jij jouw marketing het beste in kan richten en ik geef je advies over de uitvoering. Naast dat is er een maandelijkse online Q&A, waarbij je live met mij en andere gelijkgestemden kan sparren. Dus ook als je nog niks of heel weinig hebt staan, is dit een slimme stap. Je zal binnen no time heel veel marketingkennis opdoen en daar de vruchten van plukken.

Mag ik je echt zoveel vragen stellen als ik wil?

Ja! Mijn mailbox staat voor je open. Daarnaast zullen we ook live met elkaar sparren in de online Q&A. Dus schroom niet om al je vragen te stellen. Doe het juist, want dan haal je er zoveel mogelijk uit. Naast dat deel ik ook iedere maand mijn eigen quick wins en de nieuwste trends met je. Dus ook als je even geen vragen hebt, zal ik je voorzien van nieuwe input.

Ik vind het nog wel een flinke investering…

Ik kan me voorstellen dat als je nu net (of net niet) rond kan komen van jouw gastenverblijf, dat dit alsnog een investering voor je is. Maar als jij op dit moment afhankelijk bent van externe boekingssites en bijvoorbeeld 12% op 100 euro per nacht moet afdragen, dan is dat veel meer geld. 😉 Bovendien kun je het nu rustig een half jaar proberen met 50% korting!

Waarom zijn er maar 10 plekken beschikbaar

Dit is een bewuste keuze, te veel instroom gaat ten koste van de kwaliteit. Omdat iedereen mijn persoonlijke aandacht krijgt en dit een nieuwe aanvullende dienst is, start ik liever met een kleine groep om zo de kwaliteit te waarborgen.

Klaar om te starten?

Marketing Membership

Minimale periode 3 maand, daarna maandelijks opzegbaar

Inclusief

+ MAANDELIJKSE Q&A
+ DAGELIJKS SUPPORT VIA E-MAIL
+ QUICK WINS & NIEUWE ONTWIKKELINGEN                                           + HANDIGE TEMPLATES
+ 6 MAAND 50% KORTING!

TIJDELIJKE BONUS: PERSOONLIJKE KORTINGCODE OP DIVERSE DIENSTEN 

Nog max. 7 plekjes