fbpx

.

..

.

.

.

.

..

 

Meer Gasten Strategiesessie

Een 60 tot 90 minuten strategiesessie om jouw marketing te optimaliseren.

In deze sessie gaan we samen aan de slag om jouw marketing naar het volgende niveau te tillen. Waar liggen kansen, wat kan beter en waar mis je nu echt potentiële gasten. Een heldere, praktische en eenvoudige strategiesessie waarbij we rekening houden met jouw doelen en waarbij we de focus niet verliezen.

Je ontvangt na de tijd van mij een kant-en-klaar plan waarmee je direct zelf verder kunt. Helemaal toegespitst op jouw gastenverblijf én op jou als eigenaar.

🔥 Meer gasten aantrekken en minder lege plekken! 🔥

Ik boek direct een sessie!

Stel je eens voor dat

…zonder dat je vastloopt op de praktische & strategische kennis

Ja, dat wil ik

Veel gastenverblijfeigenaren lopen hier vast…

Misschien is dit ook herkenbaar voor jou:

 

 • Geen structuur maar schieten met losse flodders om hun gastenverblijf zichtbaar te krijgen. Maar geen idee hebben hoe een continue stroom van gasten te realiseren.
 • In het seizoen lange dagen maken, hun marketing staat op een laag pitje en buiten het seizoen op allerlei manieren proberen om zichtbaar te worden.
 • Inschakelen van boekingssites zodat gasten het gastenverblijf toch weten te vinden ondanks de hoge commissie en vaak lastige service.
 • Dromen en doelen staan lang in de ijskast, door het ontbreken van structuur en strategie.
 • Denken dat er alleen die ‘ene’ manier is om gasten aan te trekken, niet wetende dat er veel meer mogelijkheden zijn.
 • Keihard werken, maar geen omzetstijging realiseren.
 • Ontbreken van kennis om zelf controle te kunnen houden over hun boekingen.
 • Wel gasten aantrekken, maar geen cijfers analyseren en optimaliseren om nog meer gasten aan te kunnen trekken

 

Met als resultaat dat ze voor ieder seizoen weer die onrust ervaren, weinig genieten, hard werken en minder gasten helpen dan ze willen en kunnen en daardoor omzet mislopen.

”Een succesvol gastenverblijf wordt pas werkelijkheid als je er acties aan verbindt”

Ik wil aan de slag BEWERKT-6

Hi,

Ik ben Alieke en ik help Nederlandse & Belgische gastenverblijfeigenaren in binnen- en buitenland aan MEER gasten door ijzersterke marketing.

Mn roots liggen in een prachtige landelijke maar ook toeristische omgeving in het oosten van ons land. Met 3 dochters en een fantastische man trekken we er regelmatig op uit. In de winter op de ski’s en in het voorjaar en de zomer zie je ons vaak terug op de camping. Genieten!

Geïnspireerd door heerlijke ‘Ik Vertrek’ afleveringen, zag ik regelmatig ondernemers die vol PASSIE en ENERGIE aan hun nieuwe avontuur begonnen. Allen met hetzelfde doel, hun prachtige accommodatie en omgeving delen met anderen. Waar de één dit succesvol deed, kreeg de ander amper boekingen. Frustrerend!

Regelmatig sprak ik gastenverblijfeigenaren die tegen me zeiden, Alieke, ik zit erover na te denken om alles uit te besteden… We krijgen gewoon te weinig boekingen… HELP!

Door m’n enorme passie voor de reisbranche, heb ik me de afgelopen jaren verdiept in de marketing van deze branche. Ook in de marketing van de grotere boekingssites. En ik ontdekte dat je hier helemaal niet van afhankelijk hoeft te zijn.

Stop met het vechten en trek meer gasten aan door de strategie die bij jouw gastenverblijf past.

Ik heb ontdekt dat een strategiesessie het beste werkt voor:

 • Gastenverblijfeigenaren die klaar zijn voor succes in zijn/haar gastenverblijf.
 • Enthousiaste gastenverblijfeigenaren die supergraag op een simpele maar effectieve manier gasten aan willen aantrekken.
 • Eigenaren die hun marketing willen aanscherpen en optimaliseren.
 • Maar ook gastenverblijfeigenaren die het fijn vinden als er iemand met je meekijkt en je vertelt hoe je dit alles het beste aan kunt vliegen. Je hebt behoefte aan een actieplan, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.
Dit ben ik!

Meer Gasten Strategiesessie

Een 60 tot 90-minuten strategiesessie

De investering voor de Meer Gasten Strategiesessie bedraagt € 247,- (excl. btw) Elke maand zijn er slechts 4 plekken beschikbaar.

 

Voorafgaand aan de strategiesessie ontvang je van mij een uitgebreide vragenlijst waarmee ik me inlees in jouw gastenverblijf, gevolgd door een online 1-op-1 strategiesessie van 1,5 uur via videobellen. Na deze sessie werk ik alles voor je uit in een concreet actieplan en ontvang je dit binnen 3 werkdagen via e-mail.

Ja dat wil ik

De Meer Gasten Strategiesessie is alleen voor doeners en eigenaren die in de actiestand staan!

Ben je klaar om jouw gastenverblijf te laten groeien?

Klik dan op de knop en ga ervoor!

Ik ben er klaar voor!