fbpx

Marketing Membership

SPECIAAL VOOR KENNISONDERNEMERS DIE SOMS EVEN VASTLOPEN

STAY IN CONTROL

Hoe fijn zou het zijn als…

Je weet hoe je moeiteloos jouw doelgroep kunt aantrekken? Dat je gaat zaaien zaaien & zaaien en dat je weet hoe je deze potentiele klanten op een later moment kunt converteren tot daadwerkelijke klanten

Klinkt dat misschien als een ver-van-je-bed-show?

Als jij jouw eigen marketing echt goed gaat doen, dan is dit absoluut mogelijk. Dan ga je namelijk klanten aantrekken via jouw eigen kanalen. Dan ben je niet enorm veel tijd meer kwijt in het aanmodderen van allerlei vormen van zichtbaarheid. Met als resultaat dat klanten jouw weten te vinden en dat je een consistente stroom aan tevreden klanten gaat krijgen.  

PERSOONLIJKE AANDACHT

Krijg grip op jouw klanten

Ik weet dat veel kennisondernemers rondlopen met de frustratie dat ze veel tijd kwijt zijn aan online zichtbaarheid maar dat het in veel gevallen weinig tot geen resultaat oplevert. 

Het liefst wil je de hele dag bezig zijn met hetgeen waarvoor je ooit je eigen bedrijf bent gestart. Maar er komt zoveel bij kijken. Klanten weten je niet moeiteloos te vinden. Je verliest hierdoor veel kostbare tijd. 

Maar dat is niet het enige punt waar de schoen wringt. Regelmatig trek je klanten aan die niet bij jouw doelgroep passen. Met alle frustraties van dien…

In mijn membership krijg jij toegang tot: 

Z

Dagelijks persoonlijk support

Dagelijkse support bij al jouw vragen over marketing, van online adverteren tot het opbouwen van een maillijst
Z

Mijn handige quick wins

Door dicht bij het vuur te zitten, zelf dagelijks voor klanten & kennisondernemers aan de slag te zijn ontdek ik regelmatig quick wins die ik deel in deze membership

Z

Nieuwste ontwikkelingen

De online wereld verandert snel, razendsnel! Ik neem je mee in deze ontwikkelingen zodat je altijd op de hoogte bent en blijft.

Z

Maandelijkse Q&A

Een waardevolle toevoeging is de maandelijkse Q&A. Persoonlijk even de tijd nemen om te sparren over jouw vraagstuk(ken). Meekijken in de cijfers of meedenken in de strategie. 

Verhoog je omzet door het neerzetten van een krachtige basis  

PERSOONLIJK EN AUTHENTIEK

Hi, ik ben Alieke…

De kracht van online marketing zit in de authenticiteit die je uitstraalt als kennisondernemer. Mensen gaan aan op mensen. Klanten aantrekken die passen bij jouw energie, bij jouw als persoon. Maar ook klanten waar jij blij van wordt. Jouw persoonlijkheid mag echt doorknallen in je gehele marketing. Het heeft geen zin om een kopie te worden van een succesvolle kennisondernemer waar je tegenop kijkt. De kracht zit in jou en in het volgen van de juiste route om je doelgroep te bereiken.

Wees liever jezelf, zet je diensten in the picture en vertaal dat door in je online zichtbaarheid. Wie ben je, waar sta je voor en waarom moet men bij jou zijn? Hierdoor zul je je eigen doelgroep gaan aantrekken die getriggerd worden door jouw diensten maar ook door jouw als persoon.  

Ik geloof erin dat online succes niet alleen is weggelegd voor een klein deel ondernemers of voor ondernemers met een  groot marketingbudget, maar dat iedereen online kan groeien door middel van de juiste mindset en de juiste online marketing strategie.

“Dankzij Alieke heb ik mijn bedrijf enorm kunnen laten groeien dit jaar.“

 

“Al ruim 2 jaar werk ik met heel veel plezier samen met Alieke. Ze neemt de coaching/support in een van onze programma’s op zich en dat doet ze waanzinnig. Dankzij Alieke heb ik dit deel echt los kunnen laten (want ik eerst nog een uitdaging vond!). Alieke is super betrokken, heeft enorm veel kennis en ze werkt super precies. Ook komt ze vaak uit zichzelf met ideeën. Dat maakt onze samenwerking echt heel fijn. Dankzij Alieke heb ik mijn bedrijf enorm kunnen laten groeien dit jaar. Ze is onmisbaar geworden in ons team!”

Carlijn Ottens

Freedom Business Academy

Haar specifieke kennis biedt echt meerwaarde.”

“Sinds een 1,5 jaar werken wij met Alieke. Zij geeft ons advies over het adverteren op Facebook & instagram. Haar specifieke kennis biedt echt meerwaarde. Via Zoom bellen we met haar in en nemen we de advertenties door.

Ook helpt ze ons bij het inrichten van een salesfunnel. Wat erg prettig is dat zij altijd accuraat reageert, heel vriendelijk is 🙂 en alles helder weet uit te leggen.

Ik kan je Alieke echt zeer aanraden om mee samen te werken.“

Sophie de Buisonjé

Studio She Moves

 

HET IS ECHT BIZAR HOE ONS LAAGSEIZOEN VOLLOOPT..

 

“Voordat ik bij Alieke kwam, deed ik alles een beetje en ongeveer. Voor mijn gevoel kon ik veel meer uit de zichtbaarheid halen, maar ik wist alleen niet goed hoe…

Het was het allemaal “net niet”, terwijl ik al meerdere zelfstudie trajecten had doorlopen.

Tijdens het 1-op-1 traject helpt Alieke je echt. Door een krachtige structuur op te bouwen op veel verschillende vlakken en die vervolgens allemaal met elkaar te verbinden.

Je krijgt een duidelijke uitleg en kunt talloze vragen stellen.

Casa Luconi heeft door dit traject een enorme stijging in gasten buiten het hoogseizoen, zonder tussenkomst van boekingssites.

Het is echt bizar hoe ons laagseizoen volloopt..

Ik kan echt iedereen aanraden het 1-op-1 traject te volgen en zelf op deze manier te zorgen voor je zichtbaarheid.”

 

Carola Ras

Casa Luconi – Kroatië

 

Meestgestelde vragen

Ik weet nog niet zoveel van marketing, is dit iets voor mij?

Zeker weten! In dit membership mag je mij al je vragen stellen over marketing. Ik denk dan met je mee hoe jij jouw marketing het beste in kan richten en ik geef je advies over de uitvoering. Naast dat is er een maandelijkse online Q&A, waarbij je live met mij en andere gelijkgestemden kan sparren. Dus ook als je nog niks of heel weinig hebt staan, is dit een slimme stap. Je zal binnen no time heel veel marketingkennis opdoen en daar de vruchten van plukken.

Mag ik je echt zoveel vragen stellen als ik wil?

Ja! Mijn mailbox staat voor je open. Daarnaast zullen we ook live met elkaar sparren in de online Q&A. Dus schroom niet om al je vragen te stellen. Doe het juist, want dan haal je er zoveel mogelijk uit. Naast dat deel ik ook iedere maand mijn eigen quick wins en de nieuwste trends met je. Dus ook als je even geen vragen hebt, zal ik je voorzien van nieuwe input.

Wat is het verschil tussen het membership en een 1:1 traject

Het membership is een aanvullende dienst voor kennisondernemers. Die regelmatig (even) worstelen met vragen, hoe verder, wat is verstandig, welke cijfers geven mij meer inzicht, waar kan ik optimaliseren, wat moet ik doen om.. enz. enz.

Het 1:1 traject is een persoonlijk traject waarin we alleen naar jouw bedrijf kijken, samen een duik nemen in je cijfers en daarvoor de lijnen en acties uitzetten waarmee jij aan de slag kunt. 

Waarom zijn er maar 10 plekken beschikbaar

Dit is een bewuste keuze, te veel instroom gaat ten koste van de kwaliteit. Omdat iedereen mijn persoonlijke aandacht krijgt en dit een nieuwe aanvullende dienst is, start ik liever met een kleine groep om zo de kwaliteit te waarborgen.

Klaar om te starten?

Marketing Membership

Minimale periode 3 maand, daarna maandelijks opzegbaar

Inclusief

+ MAANDELIJKSE Q&A
+ DAGELIJKS SUPPORT VIA E-MAIL
+ QUICK WINS & NIEUWE ONTWIKKELINGEN
+ 6 MAAND 50% KORTING!

TIJDELIJKE BONUS: PERSOONLIJKE KORTINGCODE OP DIVERSE DIENSTEN 

Nog max. 7 plekjes