fbpx
Alieke Pol online marketing support
Alieke Pol online marketing expert

Bereik snel en doelgericht jouw ideale klant

Ik help je graag om moeiteloos en consistent nieuwe klanten aan te trekken op een manier die bij jouw past, waar jij je goed bij voelt en met een krachtige en bewezen marketingstrategie.

Het ontdekken van zwakke plekken binnen jouw marketing, daar zit mijn kracht. Of je nu startende bent of al enige tijd onderweg, een krachtige zichtbaarheid blijft de  basis voor iedere ondernemer.  

Waar de één persoonlijke grenzen mag verleggen, mag een ander vooral strategisch aan de slag.

Alieke Pol online marketing support

Je bent ondernemer geworden omdat…

 

Je graag zelf meer de touwtjes in handen wilt hebben. Niet meer afhankelijk zijn van, of rekening moeten houden met…

 Meer vrijheid en nieuwe mensen laten kennismaken met jouw aanbod. Een aanbod waar je zelf 100% achter staat en die je graag wilt delen met je doelgroep. Maar hoe?

 Want als mensen je niet kennen, kunnen ze ook niet voor je kiezen.

En dat wil je juist voorkomen! Je wilt het liefst dat iedereen binnen jouw doelgroep op de hoogte is van je aanbod. Een aanbod die je wilt delen met jouw doelgroep op jouw manier.

 Maar op dit moment…

 Ervaar je misschien grote onrust. Je hoofd draait overuren en je piekert je suf. S’avonds zorgeloos op de bank zitten, of doordeweeks een vrije dag is er niet meer bij. Je staat altijd AAN!

 Dit hou je niet jaren vol, zelfs geen maanden. Dit kan en mag je jezelf niet aandoen. Maar liefst 60% van de ZZP-ers stopt binnen 5 jaar. Dat gaat jou toch niet gebeuren?

Je loopt nu vast op…

N

DE JUISTE STRUCTUUR

Je doet van alles maar hebt geen idee waar je doelgroep op aan gaat. Eigenlijk rommel je maar wat aan en ontbreekt het je aan strategie.

N

JE ONLINE ZICHTBAARHEID

Je voelt de druk om online zichtbaar te moeten zijn. Het ontbreekt je dan ook  regelmatig aan inspiratie, je blokkeert volledig. Je verliest veel tijd aan social media en het levert je nauwelijks klanten op.

N

JE AANBOD

Je hebt een prachtig aanbod, maar toch lukt het je niet om betalende klanten binnen te halen. Soms kan een aanbod nog zo logisch in elkaar zitten, toch slaat je doelgroep hier niet altijd op aan. Waar zitten dan de knelpunten?

N

HET ADVERTEREN

Je weet dat advertenties een grote rol kunnen spelen in het aantrekken van jouw ideale klant. Je hebt alleen geen idee hoe je een advertentie opzet en al helemaal niet hoe je je advertentie account moet inrichten. 

Werk met mij samen

Je bent een ondernemer die het liefst geen omkijken heeft naar je advertenties. Je vindt het fijn om volledig ontzorgd te worden, maar wilt wel inzicht hebben in de cijfers. Het uitbesteden van je advertenties is dan zeker een dienst voor jou!

Of ben je juist een ondernemer die het leuk vindt om zelf de advertenties aan te zetten, maar af en toe wel wat hulp kan gebruiken. Die het liefst zelf aan de knoppen draait meer niet alle ontwikkelingen binnen Facebook kan bijhouden waardoor het soms fijn is dat er iemand over je schouders meekijkt. Plan dan een marketingcall zodat je je advertenties weer kunt optimaliseren en je tegelijkertijd bijgespijkerd wordt in je kennis over adverteren.

Adverteren, online zichtbaarheid het klinkt allemaal geweldig maar zover ben je nog niet. Het liefst wil je persoonlijke hulp in het opzetten van je online basis. Strategisch en slim op jouw manier jouw doelgroep aantrekken. Dat kan! Ik help je persoonlijk in 4 maanden van niks naar een doelgerichte en stevige online basis zodat jouw doelgroep je ook echt weet te vinden.

Klik op één van onderstaande buttons voor meer informatie

VOLLEDIG

UITBESTEDEN

Alieke Pol expert in online marketing

MARKETING

ONDERSTEUNING

Alieke Pol online marketing expert

.

.

.

.

.

.

.

MARKETING

TRAJECT

Alieke Pol online marketing expert

                X

            Alieke

Alieke Pol expert online marketing

Hi, ik ben Alieke

En ik geloof erin dat het aantrekken van jouw klanten moeiteloos moet gaan. Als ondernemer & Starbucks koffie fan 😉 ben ik gestart in 2018 en vanaf het begin wisten klanten mij te vinden. Gestart als VA kwam ik er al snel achter dat zichtbaarheid een cruciale rol speelde in het succes van mijn klanten. Ik investeerde en specialiseerde me steeds meer en meer op het gebied van online marketing. Er is geen gouden pil die jouw succes kan garanderen, maar er zijn wel krachtige strategieën die je hierbij kunnen helpen.

Naast mijn gedrevenheid om ondernemers te helpen, heb ik ook een ware passie voor de reisbranche. Een branche die niet zonder online zichtbaarheid kan en waar ik me met alle liefde voor inzet om gastenverblijfeigenaren in te laten zien dat zij zelf de touwtjes in handen kunnen hebben. Niet afhankelijk te zijn van grote boekingssites en daarmee veel commissie moeten afstaan maar investeren in hun eigen marketingskills. Een branche waarin het stukje beleving een sterke rol speelt.

“Sinds 2021 werken wij met Alieke. Zij geeft ons regelmatig advies over het adverteren op Facebook en Instagram. Haar specifieke kennis biedt echt meerwaarde. Via Zoom bellen we met haar in en nemen we de advertenties door. Ook helpt ze ons bij het inrichten van een salesfunnel. Wat erg prettig is dat zij altijd accuraat reageert, heel vriendelijk is 🙂 en alles helder weet uit te leggen. Ik kan je Alieke echt zeer aanraden om mee samen te werken.“

Sophie de Buisonjé

Studio She Moves

Ik ben bij Alieke in het traject gestapt, omdat ik een goede basis wilde leggen in mijn marketing en een stap verder wilde.

Ik had zelf wel wat ervaring met funnels en adverteren, maar wanneer je zelf blijft aanprutsen blijf je tegen je eigen kennis en omzet plafond aan hikken. Samen met Alieke heb ik mijn funnel en mijn marketing onder de loep genomen, verbeterpunten geformuleerd en deze vervolgens doorgevoerd.

Halverwege het traject waren daar al de eerste resultaten: ik trok beter mijn doelgroep aan en verkocht vanuit mijn funnel direct 3 cursussen. Zelf was me dit na een jaar prutsen nog niet gelukt.

Alieke denkt met je mee, is bereikbaar voor vragen en kijkt achter de schermen mee of bijv. je advertenties nog goed lopen.

Lisanne de Vries

Ownyourgoals

Ben je er klaar voor om met mij kennis te maken?