fbpx

Home

Header Welkom-8

Ik ben Alieke en ik help je graag aan MEER gasten zonder afhankelijk te zijn van boekingssites.

Want… hoge commissies, dubbele boekingen en geen controle, daarvoor ben je toch geen eigen gastenverblijf begonnen?

Frustrerend! En toch.. heb je misschien geen idee om hier onderuit te komen. Gasten weten je anders gewoonweg niet te vinden.

Uit ervaring weet ik dat dit zeker anders kan…

Ik geloof dat je als gastenverblijf niet afhankelijk hoeft te zijn van grote boekingssites.

Als marketingspecialist heb ik inmiddels meerdere gastenverblijven geholpen om hun boekingen te verdubbelen op een SIMPELE maar effectieve manier.

Geïnspireerd door de diverse gastenverblijven die ik ondersteunde en mijn drive om iets te kunnen betekenen voor deze ondernemers en eigenaren, heb ik een simpele, praktische maar vooral doeltreffende training opgezet.

Met veel input vanuit diverse gastenverblijf ondernemers, is deze training ontzettend waardevol geworden. Iedere eigenaar met een gastenverblijf zou deze kennis moeten bezitten.

Quote Bekijk deze training Website 'home' Schermafbeelding 2020-09-28 om 21.43.40

Meer gasten en een consistente stroom aan boekingen

In dit e-book deel ik 5 tips en 3 sterke kanalen waarmee je jouw potentiële gast kunt bereiken en voldoende gasten aan kunt trekken.

Want… hoge commissies, dubbele boekingen en geen controle. Ben je daarvoor ooit je gastenverblijf begonnen? Frustrerend! En toch.. heb je geen idee om hier onderuit te komen. Gasten weten je anders gewoonweg niet te vinden.

Ik laat je zien dat dit zeker anders kan. Ik gun iedere gastenverblijfeigenaar deze waardevolle informatie.

Welkom-5

Mn roots liggen in een prachtige landelijke maar ook toeristische omgeving in het oosten van ons land. Met 3 dochters en een fantastische man trekken we er regelmatig op uit. In de winter op de ski’s en in het voorjaar en de zomer zie je ons vaak terug op de camping. Genieten!

Geïnspireerd door heerlijke ‘Ik Vertrek’ afleveringen, zag ik regelmatig ondernemers die vol PASSIE en ENERGIE aan hun nieuwe avontuur begonnen. Allen met hetzelfde doel,hun prachtige accommodatie en omgeving delen met anderen. Waar de èèn dit succesvol deed, kreeg de ander amper boekingen. Frustrerend!

Regelmatig sprak ik gastenverblijfeigenaren die tegen me zeiden, Alieke, ik zit erover na te denken om alles uit te besteden.. We krijgen gewoon te weinig boekingen… HELP!

Door mn enorme passie voor de reisbranche, heb ik me de afgelopen jaren verdiept in de marketing van deze branche. Ook in de marketing van de grotere boekingssites. En ik ontdekte dat je hier helemaal niet van afhankelijk hoeft te zijn.

Foto website

Maandelijkse inspiratie in je mailbox?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief