fbpx

HET GROEITRAJECT

Voor ondernemers die toe zijn aan ondernemen

op het volgende niveau in hun bedrijf

HET ONTSTAAN

Van dit groeitraject

Vanuit mijn 1:1 klanten krijg ik regelmatig de vraag “Alieke wat is je vervolgtraject. Ik wil graag verder, maar ik vind het lastig om het nu alleen te doen. De groei die is ingezet wil ik graag vasthouden.” 

Ook ondernemers binnen mijn netwerk spreek ik hier regelmatig over. Een aantal ondernemers hanteren niet eens een strategie maar ondernemen vooral op gevoel. Helaas levert het ondernemen op gevoel meer dan eens tegenvallende resultaten op.

Het is belangrijk om scherp te blijven, te optimaliseren, mee te bewegen in de markt en te weten wat je moet doen als er een mindere periode aanbreekt of als je bepaalde doelen wilt behalen.

Vanuit deze vragen is dit traject ontstaan. 6 maanden lang neem ik je mee, duik ik in je bedrijf, staan we stil bij je successen en leer je om anders naar je bedrijf te kijken.

MEER FOCUS EN INZICHT

Zodat je ECHT gaat groeien 

Een traject voor ondernemers die de basis hebben staan en toe zijn aan het volgende niveau. Een niveau waarin je gaat optimaliseren en ontdekken hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je maandelijkse omzet. Optimaliseren in je processen maar ook oprecht de aandacht geven aan je bedrijf.

Als ondernemer wil je vooral grip. Niet alleen op je processen maar ook op je omzet.  

In dit traject gaan we daarom een stap verder dan het marketingtraject. We kijken breder en focussen ons naast je aanbod ook op het behalen van je doelstellingen.

Je leert om te gaan met cijfers, ontdekt hoe je meer grip kunt krijgen op je omzet en krijgt daardoor veel meer inzicht in jouw bedrijf.

Als ondernemer ontwikkelen we ons continu

Z

Ieder niveau heeft haar eigen uitdagingen

Z

Succesvolle ondernemers gaan deze uitdagingen aan

Z

Inzicht en focus zijn 'the key' tot succes

Z

Het is onmogelijk om goede resultaten te behalen als je maar wat doet...

Z

Succesvolle ondernemers twijfelen niet maar ondernemen actie!

BEN JIJ DEZE ONDERNEMER?

Is dit herkenbaar voor je?

Z

Je werkt vooral IN je bedrijf maar niet AAN

Je bent altijd aan het werk in je bedrijf, mail na mail vliegt de deur uit en voor je het weet ben je alweer aan het eind van je werkdag. Het werken AAN je bedrijf is er weer bij in geschoten, hoe kun je dit voorkomen?

Z

Je vindt het lastig om te optimaliseren

Inmiddels staat de basis van je bedrijf en wil je graag aan de slag met het optimaliseren van deze basis. Waar kun je het beste naar kijken en hoe pak je dit aan?

Z

Er valt veel meer uit te halen

Je hebt een mooi aanbod staan en draait maandelijks een fijne omzet. Toch voel je dat er meer uit te halen valt, maar hoe?

Z

Je voelt weerstand als het om cijfers gaat

Je voelt een weerstand opkomen als het om cijfers gaat. Ondernemen doe je vooral op gevoel, maar toch wil je ook graag meer grip krijgen op je omzet.

“Een succesvol bedrijf is geen rocket science!”

HOW IT WORKS

WAT KUN JE VERWACHTEN

6 maanden

 

Dit is een traject van 6 maanden. Na deze 6 maanden weet je wat je moet doen om meer inzicht te krijgen in je processen en welke cijfers belangrijk zijn om bij te houden.

 Ik vind het belangrijk dat je na deze 6 maanden weet hoe je meer inzicht krijgt in je bedrijf, hoe je processen kunt optimaliseren en hoe je zelf verder kunt en dit keer op keer kunt herhalen. 

Maandelijks 2 calls

 

Iedere maand zitten we 2 keer samen. Aan het begin van de maand om je doelstellingen van de vorige maand te bespreken en nieuwe te maken voor komende maand. 

De 2e call is een algemene marketingcall waarbij ook andere ondernemers kunnen aansluiten. Vragen worden vooraf ingediend en besproken.

 

Vragen

Vragen kunnen dagelijks gesteld worden op een speciaal platform. Hierin krijg je een eigen persoonlijk bord waarin je al je vragen kwijt kunt.

Hierin komen ook je doelstellingen, acties & templates te staan. Een overzichtelijk dashboard zodat alles netjes en overzichtelijk bij elkaar staat.

 

 

Praktisch aan de slag

 

Tijdens deze maanden gaan we vooral praktisch aan de slag. Meters maken en (financiële) resultaten behalen! Ik deel met jou de templates die ik zelf gebruik en waardoor mijn bedrijf al vanaf de start in 2018 in een stijgende lijn zit!

De samenwerking met Alieke was ontzettend fijn. Haar enthousiasme en daadkracht zijn aanstekelijk. Alieke denkt echt in kansen en mogelijkheden in haar eigen business als de bedrijven van de klanten die ze helpt. Als je een goede online expert nodig hebt, dan heb je aan haar echt een goede! Ze heeft een brede kennis over sales funnels, advertenties en online marketing. 

– SHARONA BOLANDER –

“Ik werk nu alweer een tijdje samen met Alieke. Ze is niet alleen een super lief mens, maar ook heel goed in wat ze doet. Ik heb geregeld 1001 vragen en dat gaat ook zeer geregeld van hak op de tak, maar met alle geduld beantwoordt ze deze. Altijd oprecht en super gedreven, dat maakt de samenwerking zo fijn! Topper 🧡”

– WILLEKE LAGESCHAAR –

NA 6 MAANDEN

 

Ken je niet alleen je aanbod maar ook je cijfers. Je weet precies hoe en wat je moet doen om je doelstellingen te behalen. Door maandelijks in te zoomen op je cijfers, deze te bespreken en nieuwe doelstellingen te bepalen GA je groeien. Je onderneemt met focus! Op basis van deze cijfers scherp je niet alleen je doelstellingen maar ook je aanbod aan.

Hi, ik ben Alieke,

En ik heb inmiddels al heel wat ondernemers zoals jou mogen helpen hun bedrijf te laten groeien. Groeien stopt niet na het opzetten van je aanbod, maar begint dan pas. Doorstromen naar het volgende niveau. Ik hou ervan om te zien dat ondernemers meer grip krijgen. Grip op hun aanbod maar ook grip op hun marketing.

Marketing staat onlosmakelijk verbonden met groei. Succesvolle ondernemers die ik de afgelopen jaren mocht ondersteunen en mocht coachen waren zichtbaar. Online zichtbaar op verschillende manieren en op verschillende platforms. Deze ondernemers durven te investeren, verleggen keer op keer hun eigen grenzen, vallen soms hard maar staan net zo snel weer overeind. 

Ik ben ervan overtuigd dat dit niet is weggelegd voor een selectieve club ondernemers, maar dat iedere ondernemer die zichzelf serieus neemt dit ook kan bereiken. 

Het is geen rocket science!

 

1:1 PERSOONLIJKE COACHING

INVESTERING // 6 MAANDEN VOOR €2995,- 

Inclusief:

+ 2 COACHING CALLS PER MAAND:

– 1 FOCUS CALL

– 1 MARKETING CALL

+ VRAGEN MOGEN DAGELIJKS WORDEN GESTELD

 

Hierbij nog de

Veelgestelde vragen

Wanneer start het groeitraject?

Het traject start zodra we samen de 1e maandcall hebben gehad. 

Voor wie is het groeitraject geschikt

Dit traject is geschikt voor iedere ondernemer bij wie het ‘stroomt’. Je weet wie je doelgroep is, je hebt een aanbod staan en verkoopt dit ook aan je doelgroep. Je komt nu in de fase van optimaliseren, analyseren en jezelf stretchen door het stellen van haalbare doelen. 

 

Ik twijfel over de investering

Dat begrijp ik heel goed. Vaak is dat ook een eerste gedachte die bij ons opkomt. Natuurlijk kost het je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent? 

Heb je nog vragen

Heb je nog vragen, schroom niet om ze te stellen. Je kunt dan een mail sturen naar alieke@ladolceva.nl