fbpx
Cover e-book

”Iedere gastenverblijfeigenaar zou deze waardevolle informatie moeten hebben”

Als ze je niet kennen, kunnen ze ook niet

voor je kiezen…

Online zichtbaar zijn doe je er niet even bij. Met af en toe een social media post of een inspiratiebrief, bereik je geen structurele nieuwe gasten. Te vaak zie ik eigenaren worstelen in hun online zichtbaarheid. Daarom heb ik dit gratis e-book geschreven.

In dit e-book laat ik je zien:

Inclusief voorbeelden zodat je alles direct kunt toepassen op jouw gastenverblijf.

Al meer dan 600 keer gedownload door eigenaren met een gastenverblijf zoals jij!

2 4

.

3

.

Hi, ik ben Alieke en ik geloof dat je als gastenverblijf niet afhankelijk hoeft te zijn van de grote boekingssites. Als marketingspecialist heb ik inmiddels meerdere gastenverblijven geholpen om hun boekingen te verdubbelen op een SIMPELE maar effectieve manier.

Mijn roots liggen in een prachtige landelijke maar ook toeristische omgeving in het oosten van ons land. Met 3 dochters en een topper van een man trekken we er regelmatig op uit. In de winter op de ski’s en in het voorjaar en de zomer zie je ons vaak terug op de camping. Genieten!

Geïnspireerd door heerlijke ‘Ik Vertrek’ afleveringen, zag ik regelmatig ondernemers die vol PASSIE en ENERGIE aan hun nieuwe avontuur begonnen. Allen met hetzelfde doel, hun prachtige accommodatie en omgeving delen met anderen. Waar de één dit succesvol deed, kreeg de ander amper boekingen. Frustrerend!

Regelmatig sprak ik gastenverblijfeigenaren die tegen me zeiden, Alieke, ik zit erover na te denken om alles uit te besteden.. We krijgen gewoon te weinig boekingen… HELP!

Door mijn enorme passie voor de reisbranche, heb ik me de afgelopen jaren verdiept in de marketing van deze branche. Ook in de marketing van de grotere boekingssites. En ik ontdekte dat je hier helemaal niet van afhankelijk hoeft te zijn…

Want… hoge commissie, dubbele boekingen en geen controle, dat klinkt toch helemaal niet aantrekkelijk! Ben je daarvoor ooit een gastenverblijf begonnen? Wie is je doelgroep, waar zit deze en hoe bereik je ze. Wat wil je uitstralen, welke beleving geef jij je potentiële gasten… ALLES draait om het inzetten van de juiste tools.

Je gastenbeleving begint online, zorg dat ze jouw verblijf niet missen..

Cover e-book