fbpx

Bedankt

Bedankt

voor het downloaden van mijn e-book

Wacht nog even…

Voor je weggaat

heb ik nog iets bijzonders voor je.

 

Een eenmalig uniek aanbod voor de online training om direct MEER gasten aan te trekken. Speciaal voor gastenverblijfeigenaren die ervoor kiezen om hun online zichtbaarheid zelf in de hand te willen houden. Een echte kickstart om jouw gastenverblijf in de schijnwerpers te zetten!

Nu van 49,- voor 25,00

Start gelijk!

Mijn e-book geeft je veel inspiratie, de online training geeft je vooral ook veel motivatie om direct aan de slag te gaan met je online zichtbaarheid.

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd, weet ik dat je graag MEER gasten wilt aantrekken.

Gasten die jouw gastenverblijf ook weten te vinden, als ze op zoek zijn naar dat authentieke plekje om hun vakantie te vieren.

WEB7063429-10C6DB4E-0E5E-84B2-ABD3-118883B02DD2 Dat wil ik! 3 1 2 Een subtitel toevoegen-3

Dit levert de online training jou op?

De investering voor deze online cursus bedraagt tijdelijk slechts 25,- exclusief 21% BTW in plaats van 49,-

Ik wil meer gasten voor € 25,-

En nu hoor ik je denken: “Ik ga het toch nog even zelf proberen”. Mag ik je dan iets vragen? Wat zou jij tegen jouw vriend(in) zeggen als ze jou deze reactie geven? Wat levert ‘even zelf proberen’ op? 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat je over drie maanden nog steeds in deze benauwde situatie zit en te weinig gasten en omzet aantrekt. 

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

 

Ja, maar….

[ultimate-faqs] Ja, ik wil meer gasten voor € 25,-