Dank je wel voor het aanvragen van mijn E-book. Duurt het te lang, check dan even je SPAM box.

Speciaal aanbod

Krijg direct toegang tot de Academy en volg de online training voor een Ijzersterke Zichtbaarheid

Normaal 47,- euro

Nu tijdelijk € 37,- euro

3
1
2
Een subtitel toevoegen-3

Dit levert de online training jou op?

Je ontdekt hoe je op een simpele manier meer gasten aantrekt via Instagram

Je weet precies wat je moet delen om echt de aandacht van potentiële gasten te krijgen

Je zet Instagram op een doeltreffende manier in, zodat het niet alleen tijd kost maar écht gasten oplevert

Je leert hoe je prachtige foto’s en afbeeldingen maakt voor op social media

Je weet wat je moet doen om jouw bereik online te vertiendubbelen

De investering voor deze online cursus bedraagt tijdelijk slechts 37,- exclusief 21% BTW in plaats van 225,-

En nu hoor ik je denken: “Ik ga het toch nog even zelf proberen”. Mag ik je dan iets vragen? Wat zou jij tegen jouw vriend(in) zeggen als ze jou deze reactie geven? Wat levert ‘even zelf proberen’ op? 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat je over drie maanden nog steeds in deze benauwde situatie zit en te weinig gasten en omzet aantrekt. 

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

 

Ja, maar….

Direct! Na aanmelding ontvang je direct een link waarmee je gelijk toegang hebt tot de online omgeving! Je behoudt 2 jaar toegang. Je kan dus op elk gewenst moment starten en het helemaal volgen op je eigen tempo. Net zo fijn!

Deze training is speciaal voor eigenaren en/of ondernemers met een gastenverblijf.

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf! Ik geef jou in de online training krijg je alle kennis en opdrachten voor een stevige basis. Een basis waarop je verder kunt werken. Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen nadat de training is gestart je geld terugkrijgen. Je hebt niks te verliezen!

Nee, ik wil jou een vliegende start geven en daarom is het aanbod eenmalig. Het fijne is dat je twee jaar toegang houdt tot de online training. Als je de training nu dus aanschaft kun je hem aankomend jaar op elk gewenst moment volgen. Je kunt de modules en opdrachten helemaal op je eigen tempo doorlopen.

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd ben in het aanbod en dus reden genoeg hebt om de training te volgen. Maar gun jij jezelf en je bedrijf het wel? Het kan een hele stap zijn, dat begrijp ik! Nogmaals, je hebt niets te verliezen. Bevalt de training niet? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terugkrijgen.

Dan heb je waarschijnlijk nog onbeantwoorde vragen. Mail mij dan op alieke@ladolceva.nl en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Load More