fbpx

 WIL JE NOG MEER UIT JE CAMPAGNES HALEN?

Lees dan vooral nog heel even verder.

Een succesvolle campagne staat niet binnen één dag,

dat is een continu proces van analyseren en optimaliseren. 

90% van onze klanten adverteert doorlopend,

inmiddels weten wij hoe belangrijk cijfers zijn. 

Maar…

niet iedereen vindt dit het leukste onderdeel,

vooral als je geen idee hebt waar je naar moet kijken.

Herkenbaar? 

Ik ga je helpen met onderstaande tools. De komende 24 uur ontvang je hier enorme korting op.

Dit pakket is alleen via deze pagina verkrijgbaar.

Good to know: na 24 uur kom je niet meer terecht op deze pagina. 

Deze exclusieve aanbieding verloopt over:

ONMISBARE TOOLS TIJDENS HET OPZETTEN EN MONITOREN VAN EEN CAMPAGNE

N

EEN DASHBOARD

Geen campagne kan zonder een goed dashboard. Welke cijfers zijn belangrijk, en waaraan kun je nu ECHT zien waar en hoe je kunt optimaliseren. Het enige wat je doet is het dashboard kopieren en wekelijks invullen. Aan de hand van een instructievideo weet jij exact waar de zwakke plekken zitten binnen jouw campagne. 

N

CHECKLIST

Het opzetten van jouw campagne wordt een kwestie van afvinken. Met onze tips en tricks staat jouw campagne binnen no-time online! Makkelijker dan dit wordt het niet 😉 

N

BONUS: EENMALIGE TOEGANG Q&A SESSIE

Omdat we je echt willen helpen met alle vragen rondom jouw campagne ontvang je een exclusieve uitnodiging voor onze maandelijkse Q&A. Deze deelname is eenmalig en super waardevol! 

 

Wekelijks spreek ik…

Ondernemers die vastlopen binnen hun campagnes, of die het niet aandurven om een campagne aan te zetten. 

Adverteren is niet moeilijk maar het is wel belangrijk dat je weet aan welke knoppen je moet draaien om te kunnen optimaliseren. Daarom wil ik je op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het dashboard welke je veel inzicht gaat geven.

Zonder dit dashboard kunnen wij ook geen campagnes optimaliseren. De checklist is super handig, maar het dashboard is onmisbaar binnen een campagne. Daarnaast willen we je niet aan laten modderen, maar ook de gelegenheid bieden om vragen te stellen in een speciale Q&A.

 

ALLEEN OP DEZE PAGINA SLECHTS €25,-

Weet exact wat jouw campagne doet: adverteer met het scherpe inzicht van het dashboard voor optimale controle en succes!

Hi, ik ben Alieke,

En dagelijks adverteer ik samen met mijn team voor vele ondernemers. Gaan voor maximaal resultaat, dat is onze drive! 80% van onze klanten zijn kennisondernemers waarbij het belangrijk is we niet alleen naar de voorkant kijken maar ook naar de achterkant.

Wat doet een advertentie, wat gebeurt er daarna, waar kunnen we aanscherpen enz. Het dashboard is een essentieel onderdeel binnen dit proces, zodat we weten waar en wanneer we kunnen optimaliseren. 

Optimaliseren begint bij inzicht.

Te vaak spreek ik ondernemers die een campagne aanzetten en maar hopen op het juiste resultaat. Doe dit niet, je gooit hiermee echt je geld weg. Onnodig ook als je de juiste tools bij de hand hebt..

Zorg ervoor dat je weet wat je doet, en dat jouw campagnes een positief effect hebben op jouw cijfers.

 

Deze exclusieve aanbieding verloopt over: