Binnen 5 minuten zit het e-book in je mailbox. Terwijl jij wacht op het e-book, wil ik het nog even met je hebben over Instagram en Facebook Adverteren. Je weet wel, die kanalen die je helpen om zichtbaar te worden 😉

Jouw training geeft gek genoeg meer rust en het valt anderen op. Het gaat de goede kant op 😀. Kan het andere gastenverblijven echt aanraden. Bij twijfel gewoon doen!

-Casa Luconi-

BEWERKT-6

Je zit achter je computer omdat je iets wilt delen over je gastenverblijf. Maar wat dan..

Je hoofd draait overuren en na een paar uur staat er nog geen post online. Je ziet andere eigenaren met prachtige posts en regelmatig zie je een advertentie in je tijdlijn verschijnen.

Hoe komen zij aan die input, waarom lukt mij dat niet?

En dan.. plaats je een post maar zijn de reacties nihil of krijg je een paar likes. Heb je daar je tijd in geïnvesteerd?

Het aantal volgers groeit gestaag, en boekingen haal je al bijna niet uit Social Media.. Hoe pak je dat nu aan?

Je krijgt steeds minder energie om zichtbaar te zijn op Social Media. Tot nu toe raak je er alleen gefrustreerd van.

Je gastenverblijf blijft een hobby in plaats van een succesvol verblijf.

Was er maar iemand die mij kon vertellen hoe ik mijn mooie gastenverblijf sterker zichtbaar kan krijgen op Social Media. Zonder frustratie en met zelfvertrouwen.

Tijd voor verandering.

Tijdelijk maar liefst 10 euro extra korting!

Nu geen € 47,- maar

€ 37,- 🥂

Jouw training geeft gek genoeg meer rust en het valt anderen op. Het gaat de goede kant op 😀. Kan het andere gastenverblijven echt aanraden. Bij twijfel gewoon doen!

-Casa Luconi-

Wij vonden de training heel interessant! Het was ons niet geheel onbekend, maar toch hebben we veel aan deze training gehad. Zo zijn we tijdens de training aan de slag gegaan met onze doelgroep. Wij hebben nu echt een specifieke doelgroep gekozen voor onze vakantiehuizen.

Daarnaast zien we onze volgers op Facebook stijgen en ook op Instagram hebben wij meer kijkers, doordat we de hashtags nu effectief weten in te zetten.

We weten nu hoe we beide kanalen moeten inzetten en zijn daardoor zichtbaar voor de juiste mensen. 

De training zouden wij zeker aanraden aan iedereen die met zijn gastenverblijf bezig is. Het is een fijne training om jezelf zichtbaar te maken.

-Filip & Carina-

Casas del Mar, Lanzarote

Rondjes draaien en tot niets komen. Dit was het gevoel dat ik jarenlang met ons mooie gastenverblijf heb gehad. Door het inzetten van deze waardevolle strategie hebben wij nu een consistente stroom aan gasten.

 

-Angelique-

Piazza Pinokkio, Toscane

Alieke heeft mij prima geholpen met het uitvinden van mijn doelgroep en hoe daarop te focussen, TOP!

 

-Ilse Wissink-

Gran Canaria

De cursus van Alieke is heel duidelijk en begrijpelijk te volgen. 
Door haar cursus krijg je meer inzicht in Instagram en Facebook. 
Ook bij vragen staat ze klaar en geeft ze goede feedback.
Ik heb er in ieder geval het nodige van opgestoken. Dank je wel Alieke.
 
-José-
Casa La Vida, Ibiza
 

Dit levert de online training jou op?

Je ontdekt hoe je op een simpele manier meer gasten aantrekt via Instagram

Je weet precies wat je moet delen om echt de aandacht van potentiële gasten te krijgen

Je zet Instagram op een doeltreffende manier in, zodat het niet alleen tijd kost maar écht gasten oplevert

Je leert hoe je prachtige foto’s en afbeeldingen maakt voor op social media

Je weet wat je moet doen om jouw bereik online te vertiendubbelen

De investering voor deze online cursus bedraagt tijdelijk slechts 37,- exclusief 21% BTW in plaats van 225,-

En nu hoor ik je denken: “Ik ga het toch nog even zelf proberen”. Mag ik je dan iets vragen? Wat zou jij tegen jouw vriend(in) zeggen als ze jou deze reactie geven? Wat levert ‘even zelf proberen’ op? 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat je over drie maanden nog steeds in deze benauwde situatie zit en te weinig gasten en omzet aantrekt. 

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

 

Ja, maar….

Direct! Na aanmelding ontvang je direct een link waarmee je gelijk toegang hebt tot de online omgeving! Je behoudt 2 jaar toegang. Je kan dus op elk gewenst moment starten en het helemaal volgen op je eigen tempo. Net zo fijn!

Deze training is speciaal voor eigenaren en/of ondernemers met een gastenverblijf.

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf! Ik geef jou in de online training krijg je alle kennis en opdrachten voor een stevige basis. Een basis waarop je verder kunt werken. Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen nadat de training is gestart je geld terugkrijgen. Je hebt niks te verliezen!

Nee, ik wil jou een vliegende start geven en daarom is het aanbod eenmalig. Het fijne is dat je twee jaar toegang houdt tot de online training. Als je de training nu dus aanschaft kun je hem aankomend jaar op elk gewenst moment volgen. Je kunt de modules en opdrachten helemaal op je eigen tempo doorlopen.

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd ben in het aanbod en dus reden genoeg hebt om de training te volgen. Maar gun jij jezelf en je bedrijf het wel? Het kan een hele stap zijn, dat begrijp ik! Nogmaals, je hebt niets te verliezen. Bevalt de training niet? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terugkrijgen.

Dan heb je waarschijnlijk nog onbeantwoorde vragen. Mail mij dan op alieke@ladolceva.nl en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Load More