fbpx

Het gezicht achter….

Yes that’s me, Alieke

Leuk dat je meer over mij wilt weten,  ik geef  je graag een inkijkje in mijn leven. 

Inmiddels ben ik alweer ruim 3 jaar aan de slag als zelfstandig ondernemer. Gezwicht door de drang die ik al jaren had om ooit ‘voor mezelf’ te beginnen 😉 Niet zo heel vreemd als je ouders een transportbedrijf bezitten.

Ik leerde daarom al vroeg de belangrijke lessen van het ondernemen wat me uiteindelijk in 2018 heeft doen besluiten de sprong te wagen.

Met 3 meiden en een fijne kerel ging me dit lukken!

En yes, gelukkig zit er nog steeds een mooie groei in mijn bedrijf. Een groei die zeker niet vanzelf komt en die alles te maken heeft met de juiste mindset & online zichtbaarheid.

Ik geloof oprecht dat iedere ondernemer een succesvol bedrijf kan runnen, mits je de juiste drive, mindset en online tools gebruikt die je hierbij kunnen helpen.

MIJN VERHAAL

Expert in online marketing

Mijn kennis op het gebied van online marketing is geleidelijk gegaan. Gestart als technisch VA zat mijn agenda al snel vol. Hoe kwam dit?

Waar ik anderen zag worstelen om aan klanten te komen, deed ik er eerlijk gezegd vrij weinig moeite voor. 

Mijn bedrijf bleef groeien en groeien terwijl ik me ondertussen steeds meer specialiseerde in online marketing. 

Terwijl ik intussen structureel community’s van diverse klanten beheerde kreeg ik ondertussen naast de diverse trainingen die ik volgde steeds meer inzicht in de kracht van online marketing.

Het succes van een bedrijf staat niet alleen met succesvolle FB advertenties of een succesvol aanbod. Als klanten jouw niet weten te vinden, kun je nog zo’n top aanbod hebben maar zul je niet gaan groeien. 

Ik zag niet alleen mijn succes, maar ook het succes van mijn klanten

 Mijn online zichtbaarheid speelde hier een grote en belangrijke rol in. Ik kwam er dan ook snel achter dat dit een belangrijke sleutel was voor mijn succes als technisch VA. 

Er zijn 3 succesfactoren die ik graag met je wil delen:

Strategisch aanbod

Online zichtbaarheid

De juiste mindset

Door je aanbod strategisch op elkaar aan te laten sluiten zullen je klanten ook langer klant bij je blijven en hoef je je niet continu te richten op nieuwe leads en klanten.

Je aanbod zal zichzelf niet verkopen, hier zul je echt in de actiestand moeten komen. Gelukkig zijn hier meerdere opties. Kies voor een online zichtbaarheid die bij jou en bij je doelgroep past. 

Een laatste maar zeker net zo’n belangrijke succesfactor is je mindset. Je zult zeker tegenslagen tegenomen, lanceringen die niks oplevering of een webinar waar bloed, zweet en tranen inzit maar die vervolgens geen directe klanten opleveren. Het gaat gebeuren, maar de power is om daarna weer door te gaan . Om niet op te geven maar te kijken waar het anders kan.

Geen enkel succesvol bedrijf is succesvol geworden zonder vallen, opstaan en weer door te gaan.

Dit is 100% Alieke

Alieke Pol expert online marketing
Z

Anderen helpen en zien groeien geeft me ontzettend veel energie

Z

Ik ben gek op kamperen en heb een enorme passie voor de reisbranche

Z

Starbucks koffie, i love it!

Z

Ik hou van de mediterrane sfeer, dat verklaart direct de 5 olijfbomen in en om ons huis 😉

Z

Mijn grootste inspiratiebronnen, onze 3 prachtige dochters

Z

Een echt avondmens, ik knal dan ook regelmatig s'avonds nog wel eens door

UITBESTEDEN OF ZELF AAN DE KNOPPEN ZITTEN?

We bekijken samen wat het beste werkt voor JOU.