fbpx

Marketing Call

VOOR ONDERNEMERS DIE ZELF HUN ADVERTENTIES BEHEREN MAAR AF EN TOE WEL WAT EXPERTISE KUNNEN GEBRUIKEN

PERSOONLIJK EN DOELGERICHT

Een call die regelmatig

wordt geboekt door ondernemers die graag willen starten met adverteren of aan alles voelen dat hun advertenties veel beter kunnen presteren maar geen idee hebben waar te beginnen.

Die graag zelf hun campagnes willen beheren, maar het fijn vinden dat er iemand meekijkt en meedenkt in het opzetten van de juiste strategie.

Ontwikkelingen gaan razendsnel en voor ondernemers die geen structurele campagnes inzetten zijn deze ontwikkelingen bijna niet bij te houden. Tijdens deze call bespreken we ook de belangrijkste dingen die we momenteel zien en ervaren binnen lopende advertenties.

Is dit herkenbaar voor je?

Z

Je wilt graag starten met adverteren

Maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Hoe richt je je advertentie account in, wat moet er gekoppeld worden en hoe ga je überhaupt van start met je advertentie?
Z

Je advertentie loopt niet

Je campagne loopt al een tijdje maar levert niet of zelfs geen resultaat op. Wat gaat er verkeerd en aan welke knoppen kun je draaien?
Z

Je bereikt de verkeerde doelgroep

Yeah, je advertentie loopt alleen…. je bereikt de verkeerde mensen. Je bent niet de eerste waarbij er een mis match zit tussen je advertentie en de doelgroep. Hoe kun je dit nu het beste oplossen? Waar begin je?
Z

Je wilt je lopende campagne optimaliseren

Inmiddels loopt je campagne redelijk maar wil je hem graag aanscherpen en je cijfers verdubbelen. Waar begin je zonder de campagne stuk te maken en naar welke statistieken moet je kijken?
Z

Je loopt vast in het opzetten van je online basis

Je bent aan de slag met het opzetten van je online aanbod maar loopt vervolgens vast op de strategie of het koppelen van systemen. Ook hiervoor kun je de marketing call inzetten zodat jij weer verder kunt.

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken?

HOE WERKT HET?

BOEK EEN CALL

Via de button op deze pagina kun je direct je call boeken zodat je je advertenties nog steeds zelf beheert maar samen met mij hierover kunt brainstormen.

KIES NU OF LATER EEN DATUM

Je krijgt rechtstreeks toegang tot mijn agenda zodat je direct of op een ander moment later in het jaar een call kunt inboeken.

NA AFLOOP ONTVANG JE EEN OPNAME

Tijdens deze call ontvang je veel waardevolle informatie die je met deze opname op een later moment nog eens rustig kunt beluisteren.

Haar specifieke kennis biedt echt meerwaarde.”

“Sinds 2021 werken wij met Alieke. Zij geeft ons advies over het adverteren op Facebook & instagram. Haar specifieke kennis biedt echt meerwaarde. Via Zoom bellen we met haar in en nemen we de advertenties door.

Ook helpt ze ons bij het inrichten van een salesfunnel. Wat erg prettig is dat zij altijd accuraat reageert, heel vriendelijk is 🙂 en alles helder weet uit te leggen.

Ik kan je Alieke echt zeer aanraden om mee samen te werken.“

Sophie de Buisonjé

Studio She Moves

BIRGIT WAS OP ZOEK NAAR EEN EXPERT

“Alieke heeft veel kennis en is erg betrokken.”

Nadat Alieke training bij mij heeft gevolgd op het gebied van Facebook adverteren en ze hier al snel bedreven in raakte, was 1+1 =2, toen ik op zoek was naar een expert voor het verlenen van support aan de deelnemers van mijn trainingen.

Alieke heeft veel kennis en is erg betrokken niet alleen bij mijn bedrijf, maar ook in het helpen van de deelnemers wat ik erg belangrijk vind.

Ze behaalt voor haar klanten hele goede resultaten en is een echte aanwinst op het gebied van Facebook Adverteren.

Alieke is een topper om mee samen te mogen werken, ik beveel haar dan ook van harte aan.

Birgit Luijk, Business Coach

Birgit Luijk

LET OP: Ga je starten met adverteren en moet er een nieuw advertentie account worden opgezet en ingericht EN wil je je eerste campagne opzetten? Boek dan 2 calls. Helaas lukt dit niet binnen het tijdsbestek van 1 call.

Alieke is mijn rots in de branding als het aankomt op online marketing. Ze is een sparringspartner met heel veel kennis en ervaring die écht met mij en mijn bedrijf meedenkt. Ze maakt alles heel praktisch en leert mij stap voor stap hoe alle systemen, die ik bijvoorbeeld voor emailmarketing en adverteren op social media gebruik, werken. Ze heeft veel geduld, is creatief, flexibel, betrokken en een fijn persoon om mee samen te werken. Danzij Alieke voel ik me veel zelfverzekerder over mijn marketingactiviteiten en weet ik zeker dat deze mij ook de gewenste resultaten gaan opleveren.
Kimberley van Tol

Online Onderwijskundige, Access Ability

Ik was helemaal vastgelopen met Facebookadvertenties. Ik wist echt niet meer wat ik er aan kon doen. Alieke heeft met mij samen mijn account doorgelopen en aanwijzingen gegeven. Alieke is heel rustig, luistert goed naar het probleem en probeert ook mee te denken in oplossingen. Ik geloof niet dat ik dit zelf had weten op te lossen.

Angelique Bak

Kantoorhippie.nl

EEN AANTAL ANTWOORDEN OP

Veelgestelde vragen

Moet ik direct een datum prikken na het boeken van een call?
Nee hoor, je mag je call ook inzetten op een later moment dit jaar of zelfs volgend jaar.
Hoe kun je meekijken in mijn campagnes?
Deze call wordt gegeven via Zoom. In dit programma kun je je scherm met me delen zodat ik vervolgens met je mee kan kijken.
Moeten het campagnes van mezelf zijn?
Nee hoor, als jij werkt voor klanten en je wilt graag even brainstormen over deze campagnes dan mag dat uiteraard.
Mijn account is geblokkeerd, kun je me daarbij helpen?
Nee helaas, een geblokkeerd account komt regelmatig voor. Ik adviseer je dan om goed te kijken waardoor de blokkering tot stand is gekomen en dit aan te passen voordat je een herblokkering gaat aanvragen. Kom je er niet uit dan staat (bij de meeste mensen) de chat optie aan zodat je contact kunt opnemen met de support van Facebook zelf.
Zit Instagram adverteren hier ook bij?
Jazeker, dit valt allemaal onder de Facebook Business Manager van Facebook. Ook Instagram kan een belangrijke rol spelen binnen het hele adverteren.