fbpx

1 op 1 coaching

Groei (door) met jouw gastenverblijf

En laat het GEEN inkomstenbron zijn voor boekingssites.

Ik help je persoonlijk om in 3 maanden een ijzersterke online strategie neer te zetten, waarmee je consistent zelf je gasten aantrekt.

Wil je weten of dit iets voor je is? Plan dan een gesprek in zodat we samen kunnen kijken of dit traject jouw gastenverblijf gaat helpen.

Ik wil graag een vrijblijvend gesprek

Eigenaar van een prachtig gastenverblijf…

Zit jij in een fase waarin je genoeg hebt aangerommeld? Heb je besloten dat je bezettingsgraad omhoog moet en wil je nu serieus voor jou gastenverblijf gaan?

Je gastenverblijf is geen hobby of inkomstenbron voor boekingssites, maar een serieuze business.

Een verblijf waarmee jij zoveel mogelijk gasten wilt aantrekken. Gasten waar jij blij van wordt, die behoren tot jouw ideale doelgroep en waar je zelf een fijne inkomstenbron aan overhoudt.

Je weet dat er meer kansen zijn voor je mooie verblijf, maar je ziet ze zelf nog even niet.

Als jij op op al deze punten ‘ja’ kunt zeggen, dan is het 1 op 1 traject iets voor jou.

Dit traject is speciaal voor gastenverblijfeigenaren. Eigenaren die hiervan leven, of het gastenverblijf als extra inkomstenbron bezitten. Die goed weten waar ze naar toe willen met hun gastenverblijf.

Doordat je weinig kennis hebt van het strategische stuk, vind je het lastig om de juiste stappen te zetten. Stappen om je doelen te behalen, om je gastenverblijf te laten groeien. Hier kun je nog wel wat hulp bij gebruiken.

En misschien vind je het ook wel makkelijk om je boekingen te laten beheren door boekingssites. Zij nemen je de marketing uit handen, en leveren je (voldoende) gasten. Maar ben je daarvoor ooit je eigen gastenverblijf begonnen? Om je verdiende geld direct weer af te staan aan een derde partij? Nee toch…

Laat je niet langer tegenhouden en ga samen met mij aan de slag.

Ik wil graag een gesprek met Alieke

Je ervaart meer rust wanneer

je een duidelijke focus hebt

Dit traject is voor jou bedoeld als jij:

 

✓ Boekingen in eigen hand wilt houden, en niet afhankelijk wilt zijn van boekingssites.

✓ Je wil de vertaalslag gaan maken naar automatisering van processen, zodat je meer gasten kunt bereiken terwijl je zelf minder uren hoeft te werken.

✓ Het geld liever inzet voor eigen ontwikkeling dan te moeten afstaan.

✓ Echt wil groeien met jouw gastenverblijf.

✓ Een consistente stroom aan gasten wilt bereiken

✓ Ook in het laagseizoen jouw ideale gasten bereiken

✓ Ervoor wil gaan om jouw gastenverblijf in ‘the spotlights‘ te zetten.

Meer winst overhouden i.p.v. het geld af staan aan boekingssites

 

Je weet wat DE aantrekkingskracht is van jouw gastenverblijf. Echter vind je het lastig om dit te laten zien aan nieuwe potentiële gasten. Voor zichtbaarheid en publiciteit werk je misschien samen met boekingssites. Je droomt van een CONSISTENTE stroom gasten. Je bent je gastenverblijf begonnen omdat je het wilt delen met andere mensen, maar het tegenovergestelde is waar. Je maakt lange dagen, vind het lastig om zichtbaar te zijn en de energie die gasten je geven is soms ver te zoeken.

 

Het is tijd om te investeren in jezelf, zodat jij een krachtig fundament neerzet voor de komende jaren

Wat kun je verwachten?

We starten met deze sessie van 2 uur en nemen jouw gastenreis onder de loep. We bepalen de focus en strategie voor de komende drie maanden.
Iedere 2 weken hebben we een call van 45 minuten. In totaal zitten er 6 calls in dit traject. Deze calls zorgen ervoor dat je in de actiestand blijft staan. Je behoudt de juiste focus en weet exact wat je moet doen om MEER gasten binnen te krijgen. Samen maken we de vertaalslag van GEWONE kennis naar de JUISTE kennis op het gebied van marketing. Ik denk hierin pro-actief met je mee.
Daarnaast mag je me onbeperkt vragen stellen via de e-mail. Ik ben jouw persoonlijke en strategische sparringspartner zodat je er niet alleen voor staat.
Je krijgt toegang tot de training Meer Gasten door een IJzersterke Zichtbaarheid. Een training waarmee je de basis legt tot het aantrekken van jouw ideale gasten.

Hoe werkt het precies?

Dit 1 op 1 traject is geen standaard programma, maar een persoonlijk traject afgestemd op jouw gastenverblijf. Om jouw gastenverblijf goed in kaart te brengen starten we met een 2 uur durende call. Een Kick-Off gesprek.

Tijdens dit gesprek nemen we je hele marketing en zichtbaarheid onder de loep. We kijken naar verbeteringen in het proces zodat jij makkelijker vanuit jouw eigen kanalen gasten gaat aantrekken.

We gaan samen aan de slag met een strategie die past bij jouw gastenverblijf. Samen bedenken we realistische doelstellingen voor deze drie maanden en maken een plan waarmee je deze doelstellingen gaat realiseren.

We bekijken het totale plaatje.

Je ontvangt van mij advies wat je kunt verbeteren om een consistente stroom aan gasten te krijgen.

Na dit Kick-Off gesprek hebben we iedere 2 weken een Zoom call waarin je met mij kunt sparren en mij om advies kunt vragen. Ook bewaak ik je doelen zodat je ook daadwerkelijk resultaten gaat behalen.

1:1 coaching

Je investering:

Eenmalig € 1500,-

of € 500,- per maand

*tarieven zijn excl. btw

Yes, ik wil een call inplannen

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Alieke Pol en als Online Marketing Expert is het mijn missie om zoveel mogelijk gastenverblijfeigenaren te helpen een consistente stroom aan gasten en omzet te genereren via online kanalen.

Opgegroeid in een gezin met inmiddels meerdere ondernemers, had ik nooit gedacht dat ik uiteindelijk ook dat pad zou gaan volgen. Welliswaar geen transportonderneming 😉 maar succesvol in het coachen en ondersteunen van gastenverblijfeigenaren.

De afgelopen jaren heb ik mezelf continu getraind om mijn kennis te vergroten op het gebied van online marketing. En waar veel boekingssites de touwtjes in handen hebben, laat ik je vooral zien hoe je zelf de regie kunt pakken. Regie over je eigen gasten, geen sneaky truckjes maar door middel van persoonlijke marketing!

Dit zeggen anderen

3 6 5 4 Klik hier & onderneem vandaag nog actie